Ανακαλύπτουμε νέους μυθικούς προορισμούς με το τμήμα πεζοπορίας 

 

Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, το Τμήμα Πεζοπορίας του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα πραγματοποιήσει μια σειρά από πεζοπορίες σε πέντε νέους προορισμούς αυθεντικής Ελληνικής ομορφιάς.

Ο Α.Ο.ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στο τηλ. 695 506 0365.

• 18/9/2016 Παύλιανη Ν.Φθιώτιδας. Το χωριό που ζουν οι νεράιδες... Η Παύλιανη Φθιώτιδας είναι ο προορισμός για την πρώτη φετινή εξόρμηση.

Μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, η Παύλιανη Φθιώτιδας αποτελεί ένα μοναδικό στην Eλλάδα φυσικό Πάρκο στις πηγές του Aσωπού. Ο επισκέπτης εκστασιάζεται μέσα από ένα μαγευτικό μονοπάτι, όπου αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των νερών, καταλήγοντας στην καρδιά του φυσικού πάρκου.

Κυκλική πεζοπορική διαδρομή.

Βαθμός Δυσκολίας: Α, Ώρες Πεζοπορίας: περίπου 3

• 9/10/2016 Ζήρεια – Χαράδρα Φλαμπουρίτσας Ν.Κορινθίας.

Στην καρδιά της Ζήρειας, στα Τρίκαλα ορεινής Κορινθίας θα απολαύσουμε τα πανέμορφα αιωνόβια έλατα και πεύκα που στολίζουν τη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας.

Σ' ένα άκρως παραμυθένιο τοπίο, η διαδρομή, ένα εξαιρετικό πεζοπορικό μονοπάτι μέσα στη Χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, παράλληλα στον ποταμό Σύθα.

Βαθμός Δυσκολίας: Α, Ώρες Πεζοπορίας: περίπου 5

• 30/10/2016 Ελικώνας Ν.Βοιωτίας - Πεζοπορία στα μονοπάτια των Μουσών!

Θα ξεκινήσουν από το οροπέδιο της Αρβανίτσας και μετά από 3,5 ώρες μέσα σε ελατοδάσος θα φτάσουν στο χωριό Ελικώνας (Ζερίκι).

Ο Ελικώνας είναι βουνό της Βοιωτίας στο νοτιοδυτικό της μέρος, ανάμεσα στον Παρνασσό και τον Κιθαιρώνα.

Θα περπατήσουν σε τμήμα του μονοπατιού 22 που συνδέει τον Παρνασσό με την Πάρνηθα και περνά από τα βουνά Κίρφη, Ελικώνα, Κορομπίλι, Κιθαιρώνα με κατάληξη την Πάρνηθα.

Βαθμός Δυσκολίας: Α, Ώρες Πεζοπορίας: περίπου 3,5

• 20/11/2016 ΤΑΤΟΪ. Πρώην Βασιλικά Κτήματα Ν.Αττικής. Πεζοπορική – Ποδηλατική Διαδρομή

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα Βασιλικά Ανάκτορα, το παλάτι, το παρεκκλήσι του προφήτη Ηλία, το υπασπιστήριο, το κτίριο του προσωπικού του παλατιού καθώς και τα όμορφα τοπία του κτήματος. Σε όλη την έκταση του κτήματος συναντάμε πλούσια βλάστηση από έλατα, πεύκα και σημαντικά είδη της ελληνικής χλωρίδας.

Βαθμός Δυσκολίας: Α, Ώρες Πεζοπορίας: περίπου 4

• 11/12/2016 Αισθητικό Δρυόδασος Μογγοστου Ν. Κορινθίας. Κυκλική πεζοπορία σε ένα δείγμα διαμάντι, απομεινάρι των απέραντων δασών βελανιδιάς της Πελοποννήσου και ανάμεσα στα αιωνόβια δέντρα δρυών που φιλοξενεί πλήθος ειδών χλωρίδας και πανίδας.

Το δρυοδάσος του Μογγοστού, ένα µνηµείο της φύσης καταχωρημένο στα «αισθητικά δάση» του δικτύου NATURA, λίγοι το γνωρίζουν κι ακόµα λιγότεροι το έχουν δει από κοντά.

Βαθμός Δυσκολίας: Α, Ώρες Πεζοπορίας: περίπου 5,5

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.aonikikerateas.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 147 guests και κανένα μέλος