Ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής για το μήνα Ιούνιο, από το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Θορικός» του Δήμου. Οι εκδηλώσεις, ξεκίνησαν μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, και εξελίχθηκαν σε πολλά επίπεδα.

Η έναρξη έγινε την Τρίτη 17 Ιουνίου με το 16ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής. Περισσότεροι από 600 μικροί και μεγάλοι αθλητές, από σωματεία και αθλητικά τμήματα όλων των Δήμων της Αττικής, έδωσαν το παρόν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, μετατρέποντας το φεστιβάλ σε μια γιορτή για τον αθλητισμό.

Στη συνέχεια, ο θεσμός των sport camps, με υψηλή συμμετοχή και ένα άκρως δημιουργικό πρόγραμμα, πραγματοποιείται στις δύο Δημοτικές Ενότητες Λαυρίου και Κερατέας, μέσα από πολύπλευρες αθλητικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην εξοικείωση και ενασχόληση των παιδιών με τα ολυμπιακά αθλήματα. Το αθλητικό καμπ ξεκίνησε την Τρίτη 21 Ιούνιου και θα ολοκληρωθεί τέλη Ιουλίου.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου έλαβε χώρα η τελική φάση Ενόργανης παμπαίδων – παγκορασίδων, ενώ στις 26 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση Ενόργανης Α.Ε.Σ.Γ.Α.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Ο αθλητισμός δίνει στα παιδιά μας τα ερεθίσματα εκείνα, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη και υγιή προσωπικότητα. Αυτές οι μέρες, έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, να αναδείξουν το ταλέντο των παιδιών μας και την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών φυσικής αγωγής, ενώ παράλληλα πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την περιοχή μας από τους γειτονικούς δήμους. Έχουμε τις υποδομές και τη θέληση να υποστηρίζουμε αθλητικά δρώμενα και χαιρετίζουμε εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού υπερτοπικού χαρακτήρα.»

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 guests και κανένα μέλος