Ο Α.Ο. Ανοιξη παρά τις δυσκολίες έλαβε καλή θέση

Το ρητό «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» επιβεβαιώθηκε για την ομάδα του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball το σαββατοκύριακο 18-19.6 στο τουρνουά της Βέροιας, στη πρώτη και ιστορική εμφάνιση της ομάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ταλαιπωρία και κάποια απρόοπτα στη μετάβαση που υποχρέωσαν την αποστολή να φτάσει στη Βέροια στις 3πμ τα χαράματα για να αγωνιστεί στις 8πμ, η εμπλοκή στην εγγραφή του αθλητή Καραμαγγέλα Γρηγόρη στο μητρώο της ομοσπονδίας, που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο τουρνουά και ο τραυματισμός του αθλητή Βασίλειου Θεοδώρου που τον κατέστησε μη αξιόμαχο για τη μεγαλύτερη διάρκεια, ήταν μερικά από τα στραβά που αντιμετώπισε η ομάδα και δεν της επέτρεψαν να έχει τη συνέχεια και την πορεία που θα ήθελε και μπορούσε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball Ανδρών με 3 ήττες και 1 νίκη στη φάση των ομίλων και 1 νίκη στους αγώνες κατάταξης, κατέλαβε τελικά την 7 θέση στο τουρνουά μεταξύ των 10 ομάδων που συμμετείχαν και την 6η σε συλλογικό επίπεδο αφού η Εθνική Ομάδα που αγωνίστηκε είναι εκτός συναγωνισμού.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αττικής είναι η μοναδική ομάδα της Νοτίου Ελλάδας που μετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά στην «παρθενική» της εμφάνιση έδωσε το καλύτερό της εαυτό, αγωνίστηκε με πάθος και στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις του Beach Handball που προέρχονται όλες από το Βορρά.

Για την ιστορία, οι πρωταθλητές Ευρώπης 2016 ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis στους άνδρες και Σπάρτακος στις γυναίκες κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο τουρνουά της Βέροιας. Επόμενος σταθμός του Beach Handball η Αλεξανδρούπολη 22-26 Ιουνίου με την ομάδα του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball παρούσα και εκεί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Α.Ο Άνοιξης (σε σετ):

Α.Ο. Άνοιξης – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 0-2

Κατερίνη – Α.Ο. Άνοιξης 0-2

Α.Ο. Άνοιξης - Πόντιοι Κιλκίς 0-2

ΑΕΣΧ Πυλαίας – Α.Ο. Άνοιξης 2-0

Α.Ο. Άνοιξης - Νάουσα 2-0

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 235 guests και κανένα μέλος