Ο Αγώνας Δρόμου με συμβολικό χαρακτήρα, αφιερωμένος στην Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιήθηκε από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου, την Κυριακή 10 Μαΐου σε στα πλαίσια του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας,τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ, με εκκίνηση το Άγαλμα της Μάνας (νεκροταφείο Ραφήνας) και ο τερματισμός στο Οχυρό.

   Μαζί με μέλη του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου, έτρεξαν μαμάδες, παιδιά μικρά και μεγάλα και αρκετοί γονείς. Προσκεκλημένες του συλλόγου που έτρεξαν: η Μαρίνα Τουτουντζή, η οποία είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών, πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στην τεχνική κολύμβηση με διακρίσεις στο εξωτερικό σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο και μαμά δύο παιδιών και η πρωταθλήτρια 27χρονη Μαρία Πηγή Ψαρράκη καθηγήτρια πάνω στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Άρση Βαρών και στην Ευρωστία και Υγεία. Στον τερματισμό οι δυο πρωταθλήτριες μαζί με τον Πρόεδρο του Παλαιστικού Θ. Κολλάρο, έκαναν τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

     Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαρίστησε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας και την Πόλυ Λαζαρίδου για την πρόταση συνεργασίας, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, το Θέμη Τασσόπουλο ποδοσφαιριστή της Θύελλας- που είναι σε όλες τις εκδηλώσεις του Παλαιστικού καθώς η μικρή του κόρη Ιωάννα, είναι αθλήτρια της Ρυθμικής και μελλοντική πρωταθλήτρια- το μέλος του Συλλόγου Λευτέρη Κυριακόπουλο και τον αθλητή της Πάλης Μάριο Πάσπαλη για την οργάνωση του αγώνα!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 guests και κανένα μέλος