filanthropikos-agonas
Ο προγραμματισμένος αγώνας μπάσκετ μεταξύ μελών της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) και ομάδας καλλιτεχνών «Stars» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης στις 2 Απριλίου.

Στόχος του αγώνα ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και είχε οργανωθεί από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ). Η δε ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Μετά τον αγώνα, βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Γιάννη Καψάλη (Ηπειρώτικα) και Μιχάλη Τζουγανάκη (Κρητικά). Την όλη εκδήλωσε εμπλούτισε η παρουσία της εθνικής ομάδας cheerleading «Αμαζόνες Βάρης», οι οποίες έδωσαν χρώμα και παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

filanthropikos-aponomh

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, χαιρέτησε την πρωτοβουλία και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Παρόντες στις κερκίδες ήταν, ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ και υπεύθυνος για θέματα Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Κυριαζής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου, οι αντιδήμαρχοι, Δήμος Βαμβασάκης, Χρήστος Βαδάσης, Νανά Κάραγιαν, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Αγαλιώτης, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού, Μαρία Μπραϊμνιώτη καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα το παρόν έδωσαν πολλά μέλη της ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των οποίων ήταν εκπρόσωπος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Δραγατάκης Χρήστος, ο επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαιρίνας Κωνσταντίνος, οι διευθυντές των διευθύνσεων, Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Βαλατσός Βλάσιος και Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κοκκίνης Νικόλαος, ο Ταξιάρχος της  Διεύθυνσης Επισήμων Προσώπων Καραχάλιος Φώτιος καθώς επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές της ΕΛ.ΑΣ. Ψωμάς, Καριανάκης, Χαρώνης, Τζαγκαράκης, Καρβουνάκης και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κωστάζο.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τους συμμετέχοντες οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΑΠΠΑ και του συλλόγου ΑΝ.ΑΣ.Α. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης και οι αθλητές – καλλιτέχνες, Θανάσης Βασιλάκος, Barrice, Bo, Ηλίας Βρεττός, Απόστολος Γκλέτσος, Πάνος Καλίδης, Κώστας Καραφώτης, Πάνος Κιάμος, Κιμ, ΝΕΒΜΑ, Κώστας Μαρτάκης, ΜASTER TEMPO, Θάνος Πετρέλης, REC, Κώστας Σόμμερ και Γιώργος Τσαλίκης οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Παπανικολάου, έδωσαν τη δική τους «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο για την «ΦΛΟΓΑ».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος