Περισσότερα μετάλλια και από το διεθνή αγώνα Athens CSI2* κέρδισαν οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες στο Alpha Private Bank Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων, που διοργανώθηκε για δέκατη πέμπτη συνεχή χρονιά και ολοκληρώθηκε με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο...

Χρυσοί οι Έλληνες Ιππείς

 

Περισσότερα μετάλλια και από το διεθνή αγώνα Athens CSI2* κέρδισαν οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες στο Alpha Private Bank Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων, που διοργανώθηκε για δέκατη πέμπτη συνεχή χρονιά και ολοκληρώθηκε με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.


Οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες συνοδεύτηκαν από δεκατέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τα πέντε χρυσά, τα πέντε ασημένια και τα τέσσερα χάλκινα, στα 12 αγωνίσματα  των τεσσάρων ημερών.

«Χρυσοί» νικητές αναδείχθηκαν η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου στο 11ο αγώνισμα, ο Δημήτρης Νάτσης στο 7ο αγώνισμα, η Hannah Μυτιληναίου στο 5ο αγώνισμα, ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος και ο Γιώργος Ρωσσιάδης σε αγωνίσματα των Νέων Ίππων. 


Στο αγώνισμα Grand Prix, που έριξε την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου χθες βράδυ, πολύ καλή παρουσία είχαν δύο Έλληνες αθλητές, που έκαναν άπταιστη διαδρομή και πέρασαν στο μπαράζ μαζί με άλλους 7 ξένους αθλητές. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Κερμέντι, που κατέλαβε την 7η θέση με 4 βαθμούς και χρόνο 48,11 στο μπαράζ και για τον Ηλία Μπαλιούση, που είχε 12 βαθμούς ποινής στο μπαράζ και κατέλαβε την 9η θέση. Νικητής του αγωνίσματος αναδείχθηκε ο Ιταλός Emmanuelle Gaudiano με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο, 44,77 στο μπαράζ.


Στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, η Ελληνική Ομάδα, με τέσσερις αμαζόνες στη σύνθεσή της, την Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου, την Δανάη Τσάτσου, την Hannah Μυτιληναίου και την Ελίνα Δενδρινού, συγκέντρωσε στους δύο γύρους συνολικά 56 βαθμούς ποινής και κατέλαβε την 6η θέση. Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ομαδικού με 16 βαθμούς ποινής, ενώ στην 2η και 3η θέση ήταν το Βέλγιο και η Πολωνία.


Καλύτερη Ελληνίδα αμαζόνα των αγώνων αναδείχθηκε η Hannah Μυτιληναίου, η οποία κέρδισε και τo Estee Lauder Έπαθλο Ιππολύτη. Καλύτερος ξένος ιππέας του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναδείχθηκε για άλλη μία χρονιά ο Βέλγος Rudi Helsen. 

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος