Πρώτη θέση κατέκτησε πλήρωμα του ΙΟΠ 2η θέση πλήρωμα από ΝΟΕ/ΙΟΠ  3η θέση πλήρωμα του ΝΑΟΒ


Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014  ο Ν.Α.Ο. Βούλας διοργάνωσε τον τελευταίο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς για την κατηγορία Lightning.  Τα Lightning ανήκουν στην κατηγορία των σκαφών τριγώνου (Ολυμπιακών διαδρομών) ή Dinghy όπως λέγονται και έχουν πλήρωμα τριών ατόμων.

Σε αντίθεση με άλλα σκάφη αυτής της κατηγορίας  οι ιστιοπλόοι δεν χρειάζεται να έχουν συγκεκριμένη σωματική διάπλαση το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και αγάπη για την θάλασσα.

Συνολικά συμμετείχαν 48 αθλητές σε 16 σκάφη από ομίλους της Αττικής, αλλά και της Χαλκίδας. Ο μικρότερος αθλητής ήταν 12 χρονών και ο μεγαλύτερος 60.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες ήταν μαθητές της σχολής Lightning Sailing Academy του ΝΑΟΒ που δεν είχαν συμπληρώσει  ούτε 3 μήνες μαθημάτων. Σε αυτή την κατηγορία δεν έχει σημασία η νίκη όσο έχει η συμμετοχή και η προσπάθεια.

Ο λιγοστός άνεμος έκανε τον αγώνα πολύ τεχνικό και απαιτούσε την πλήρη συγκέντρωση των πληρωμάτων. Την πρώτη θέση κατέκτησε το πλήρωμα από τον ΙΟΠ με κυβερνήτη τον Άγγελο Βάσιλα, δεύτερη θέση το πλήρωμα από τους  ομίλους ΝΟΕ/ΙΟΠ  με κυβερνήτη Μιχάλη Κουλιανό και τρίτη θέση κέρδισε από τον ΝΑΟΒ το πλήρωμα με κυβερνήτη τον Κωστή Βενετσάνο.

Ο αγώνας έκλεισε με την απονομή των βραβείων. Η τελετή απονομής και το πάρτι που ακολούθησε ήταν χορηγία της εταιρείας ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΑΕ.

Οι νικητές έλαβαν  ιστιοπλοϊκά δώρα,  χορηγία της VMG FACTORY και τέλος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα ήταν ακόμα μια φορά η Εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ.

O NAOB ευχαριστεί πολύ τους αθλητές όλων των ομίλων, τους  χορηγούς που βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνων και φυσικά τους εθελοντές που με τη βοήθειά τους η διοργάνωση ήταν άψογη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 guests και κανένα μέλος