196 χρόνια από την Ανάσταση του Έθνους

 

Σαν σήμερα – συμβολικά – το ελληνικό έθνος αφυπνίσθη από έναν βαθύ λήθαργο τετρακοσίων και πολύ περισσοτέρων, κατ’ ουσίαν, ετών, όπου, εκτός από τη στέρηση της φυσικής του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είχαν διαβρωθεί, οι αξίες του – η ελευθερία του νου του – και το όνομά μας το ίδιο, Έλλην(ας) είχε περιπέσει σε εννοιολογική ύβριν! (Ειδωλολάτρης, “εθνικός” - από τότε το Έθνος είχε δεχθεί πλήγμα, από τους... “διεθνιστές” χριστιανούς - και τέτοιες σκόπιμες ακρότητες, που και οι ίδιοι ανοήτως, είχαμε αποδεχθεί).

Προτιμούσαμε το «Ρωμιοί»! Οι κατακτητές Οθωμανοί επέλεγαν το «γκιαούρ» (άπιστος). Για τους δυτικούς ίσχυε το γραικοί (greeks).

Δύο αιώνες και δεν έχουμε καταφέρει να επιβάλουμε το όνομά μας ΕΛΛΑΣ – Έλληνας!

Όταν η “Κεϋλάνη” που ανέκτησε την ανεξαρτησία της το 1948 επέβαλε το Σρι Λάνκα, και η “Άνω Βόλτα” το Μπουρκίνα Φάσο και άλλες χώρες ομοίως.

Μ’ όλα ταύτα, με τα μνημόνια, την εθελουδουλεία, τη δυστυχία και τη γενοκτονία ενός ιστορικού λαού, χάριν του νέου «οράματος», της ευρωλαγνείας, σήμερα θα γίνουν παρελάσεις, δοξολογίες και θα εκφωνηθούν, ως επί το πλείστον, οι συνήθεις στομφώδεις κενολογίες! Επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ ή μάλλον θα τονιστεί η ...ιστορική σημασία των 60 χρόνων πορείας της ...Ευρωπαϊκής Ενωσης!!! Αυτής της Ε.Ε. των τραπεζών, των τραπεζιτών, των γκόλντεν μπόις του χρηματοπιστωτικού συστήματος, του μεγάλου κεφαλαίου, και του «δημοκρατικού» πολιτικού τους οργανισμού: των «θεσμών, των κατευθυνόμενων εκτελεστικών εξουσιών – «κυβερνήσεων», των κοινοβουλίων που ψηφίζουν νόμους - θεσμοθετούν κατ’ εντολήν της Κομισιόν, του ιερατείου των Βρυξελλών, για να προσδώσουν νομιμοποίηση, των άνωθεν εντολών, στα πλαίσια του διεθνούς “δικαίου”! Δήθεν, Φράγκοι και νεο-φραγκολεβαντίνοι (ες) υποκριτές!

Τούτη η νέα ύπουλη φραγκοκρατία ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με... διαπραγματεύσεις, αλλά με επανάσταση! Με διακήρυξη επαναστατικού Σώματος ενώπιον όλων των λαών και των Κρατών και επισήμως στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, και άλλων διεθνών Οργανισμών, ότι η Ελλάς, ο εξεγερμένος λαός που

εκφράστηκε με νόμιμη τυπική διαδικασία, στο δημοψήφισμα του 2015, με αναμφισβήτητη πλειονοψηφία πλέον του 62%, κατά των εξαναγκαστικών μέτρων της τρόικας των «θεσμών», και δια της εκβιαστικής ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΩΣ (της 12.7.2015) και κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος (14.8.15) αγνοήθηκε η θέλησή του και ανετράπη η ετυμηγορία του,

ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του έναντι παντός κακόβουλου μέτρου ή συνθήκης ή μνημονίου ή “θεσμών” που:

- περιστέλλει την εθνική του Ανεξαρτησία και ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
- περιορίζει την ελευθερία επιλογών
- Νοθεύει την βούλησή του
- Εκμηδενίζει την οικονομική του δραστηριότητα
- Εξαχρειώνει και εξαθλιώνει μέγιστο τμήμα του ελληνικού λαού
- Περιορίζει τη δυνατότητα επιλογής συνεργασιών με όλους τους Λαούς, και
- τους στερεί τη δυνατότητα επιλογής αποφάσεων και ελέγχου της διακυβερνήσεώς του.
 

Και ΟΛΑ αυτά με ύπουλο και δολερό τρόπο, κατ’ επίφαση δημοκρατικό και ειρηνικό.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων (Rebus sic standibus), επειδή οι συμφωνίες – όταν ΔΕΝ έχουν συναφθεί ελευθέρως και ΔΕΝ είναι αμφοτεροβαρείς, είναι επιπλέον εξαντλητικές, απάνθρωπες και ανθρωποκτόνες κι ακόμα είναι αντικειμενικώς αδύνατο να εκπληρωθούν και οδηγούν σε τελείως αντίθετα αποτελέσματα των κατ’ επίφαση επιδιωκομένων ΔΕΝ πρέπει να τηρούνται.

Και επιπλέον και κύριο, διότι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (Salus populi) επιβάλλεται να είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ (Suprema lex esto), καταγγέλουμε τις αναγκαστικά επιβληθείσες δεσμεύσεις μας, “μνημόνια” και συμφωνίες.

Η Ελλάς μετά ταύτα, παραμένοντας ανυποχώρητη μέχρι θανάτου στην παραπάνω απόφασή της, δηλώνει ότι θα διαπραγματευθεί καλόπιστα, όχι για το ΕΑΝ θα υλοποιηθούν τα ανωτέρω, χάριν της ανεξαρτησίας της και της επιβίωσης του λαού της, αλλά το πως, χάριν του κοινού, δικαίου και εφικτού συμφέροντος.

Ιδού λοιπόν λαμπρό πεδίο επίδειξης και απόδειξης ότι τα πολιτισμένα έθνη μπορούν να συναλλάσσονται, να συνδιαλέγονται και να συνεργάζονται για το κοινό καλό και αγαθό και έχουν αποβάλλει πλέον τις βαρβαρικές έξεις και πρακτικές άρπαγων κατακτητών.

Επιζητούμε και θα εργασθούμε για την ειρήνη και το καλό όλης της ανθρωπότητας, και πέραν του βαθμού που μας αναλογεί, όπως πάντα, αλλά, όπως είναι εύλογο και αυτονόητο, όχι εις βάρος του Λαού μας, της πατρίδας μας, της ιστορίας μας και της ελευθερίας μας.

Ζήτω η πολιτισμένη ανθρωπότητα.
Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα!
 

Αυτή θα ήταν περίπου μια δκακήρυξη και σ’ αυτό το πνεύμα βεβαίως, μια επετειακή επαναδιακήρυξη της εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας, ενός ενωτικού, επαναστατικού κινήματος αντάξιου της ιστορίας μας, των πόθων και των δικαίων του λαού μας.

Σε μια εποχή -πρέπει να το τονίσουμε αυτό- που δεν χωρούν διχόνοιες και επιβάλλεται η πολιτική ενότητα και ομόνοια των πραγματικών δημοκρατών, των πραγματικών κοινωνιστών, των πραγματικών Ελλήνων, των αληθινών σύγχρονων ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 688 επισκέπτες και κανένα μέλος