ΠΠαρέδωσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα με τη ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ της 12ης Ιουλίου

 

l  Παράνομη και αντισυνταγματική αντιστροφή του ΟΧΙ

l  Εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού

l  “Κωλοτούμπα” ολκής από ΤΣΙΠΡΑνδρέου και ΚΑΜΜΕΝΟ

l  Παρέδωσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα με τη ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ της 12ης Ιουλίου 2015

l  Εκβιάζουν το Λαό με τις εκλογές - Εκαναν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο

l  Βυθίζουν τη χώρα σε διαρκές χρέος, την ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ...

 

Καθένας από τους υπότιτλους θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστού άρθρου. Δεν έχουμε όμως καιρό για τέτοια. Οι αναγνώστες είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και μπορούν μόνοι τους να τα αναλύσουν. Είναι απλά και ξεκάθαρα.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τόσο εγώ όσο και η εφημερίδα υποστηρίξαμε δυναμικά και απροκάλυπτα το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα - όπως και τον Καμμένο. Ομως δεν τους υποστηρίξαμε για τα “ωραία τους τα μάτια” ούτε γιατί ήμασταν ενταγμένοι. (Ευτυχώς παραμένουμε αδέσμευτοι). Τους στηρίξαμε για τις αντιμνημονιακές τους θέσεις. Τις θέσεις αυτές συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να τις υποστηρίζουμε μαχητικά, συμπαρατασσόμενοι με τις δυνάμεις εκείνες που παραμένουν συνεπείς.

Και εξηγώ όσα “βαρειά” λέω στους τίτλους, γιατί εμείς ακριβολογούμε και δεν παίζουμε με τις λέξεις, ούτε αναστρέφουμε - διαστρεβλώνουμε τις έννοιες. Δεν μεταστρέφουμε το “ΟΧΙ”, σε υποτελές “Ναι”. (Το υπογράμμισε και ο Χριστός για τους πιστούς και τους “χριστιανοδημοκράτες”, τρομάρα τους! [έστω το ναι ναι και το ου, ου]):

Προδοθήκαμε, λέμε στον κύριο τίτλο. Δηλαδή μας πρόδωσαν, άρα είναι προδότες! [Λεξικό: προδότης = εκείνος που αθετεί μια αυτονόητη ή ρητή υπόσχεση ή τις αρχές του].

Ε, αυτό πλέον είναι αυταπόδεικτο και ισχύει όχι μόνο για τους επικεφαλής, αλλά και για όσους τους ακολούθησαν στις κρίσιμες ψηφοφορίες, στη Βουλή και εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν για να εξασφαλίσουν εκλόγιμη θέση στη λίστα των ψηφοδελτίων ή άλλα κεκτημένα.

― Προμελετημένη ΑΠΑΤΗ. Περιτός ο επιθετικός προσδιορισμός. Η απάτη είναι πάντα προμελετημένη, αν γίνεται με δόλο ή προκύπτει ως προϊόν αδυναμίας ή δειλίας, για συγκάλυψη ατοπήματος. [Λεξικό: απάτη = τέχνασμα προς παραπλάνηση με σκοπό προσπόριση προσωπικού οφέλους].

Αξίζει να αναμνησθούμε μερικά - ελάχιστα προεκλογικά τεχνάσματα:

― Περικοπή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και πληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης.

― Ακύρωση του Μνημονίου του 2012 (Λ. Παπαδήμου) “με ένα νόμο και ένα άρθρο”.

― Απαίτηση των γερμανικών οφειλών.

― Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

― Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 €

― Δέκατη τρίτη σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και και και...

― Και βέβαια το “κοστολογημένο ελάχιστο και ρεαλιστικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”!

Γι’ αυτά τον υποστηρίξαμε· γι’ αυτά τους ψηφίσαμε και τον Τσίπρα και τον Καμμένο, που διακήρυττε ότι θα ...αναθεωρήσει το χρέος “μονομερώς”!!! Τώρα ψήφισε και συνομολόγησε το τρίτο αριστερό μνημόνιο με τα τέσσερα και “στα τέσσερα”. Κρίμα!

Πώς να μην απωλέσει την όποια αξιοπιστία του ο πολιτικός κόσμος, παντελώς, με τέτοια καμώματα! Εχει φτάσει στο σημείο ο κόσμος, να μην εμπιστεύεται ούτε τους μέχρι τούδε συνεπείς, από το φόβο ή την υποψία, μη τυχόν κι αυτοί κάποια στιγμή λυγίσουν. Οχι, δεν είμαι τόσο αφελής και παρορμητικός ώστε να τους παίρνει όλους η “μπάλα”. Δεν μπορεί! Κάποιοι έντιμοι, συνεπείς, ανιδιοτελείς, “κολλημένοι” ιδεολόγοι θα υπάρχουν, αν κρίνουμε εξ’ ιδίων. Από τον εαυτό μας. Θα έκαναν ποτέ εγώ τέτοια κωλοτούμπα; Θα εξαπατούσα το λαό; Θα έκανα τη “νύχτα μέρα”; Θα παρέδιδα την πατρίδα μου, “χρέους υποτελή” όταν έχω ορκιστεί με πίστη ως απλός στρατιώτης να την υπερασπίζομαι “μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου”; Ποτέ και με τίποτα! Ε, δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ. Ο κάθε εγώ. Θα υπάρχουν ασφαλώς και στη Βουλή κάποιοι “αιθεροβάμονες”, κάποιοι πεισματάρηδες. Οπως ο Γλέζος, ο Μίκης Θεοδωράκης και τόσοι άλλοι! Γιατί να μη μοιάζει μ’ αυτούς ο Λαφαζάνης, και άλλοι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τόσο προσπάθησαν να τη διαβάλουν και να την υπονομεύσουν, το κατεστημένο πολιτικό σύστημα και τα συστημικά κανάλια! Η Ζωή έχει τσαγανό. Πείσμα, μεθόδευση, γνώση, τεκμηρίωση. Αν όχι η “μόνη”, αλλά από τις λίγες γυναίκες που διαθέτουν “κάτι”, που έχουν χάσει πολλοί από τους κατ’ όνομα άντρες. Αν κι αυτοί όλοι είναι σκάρτοι τότε έχει εκμαυλιστεί το σύνολο του ελληνικού λαού. Κι αυτό ΔΕΝ το δέχομαι επ’ ουδενί. Το απέδειξε με το θαρραλέο και περήφανο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου. Το 62% πιστό στην ιστορική παράδοση είπε ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στις παράλογες και απαράδεκτες απαιτήσεις των δανειστών - δυναστών.

 

Αν υπάρξει άλλη προδοσία ή μεθόδευση, μένει η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ με τη στήριξη του Στρατού!

 

Είχα γράψει δυο - τρεις φορές υποστηρίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Τσίπρας είναι το τελευταίο χαρτί του συστήματος. Μετά επέρχονται ακραίες καταστάσεις που τις απευχόμουν.

Επειδή ένα τμήμα του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, η “Λαϊκή Ενότητα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και, αυτονόητο, ο Μανώλης Γλέζος και άλλοι παρέμειναν πιστοί και ανυποχώρητοι στις θέσεις τους μαχητικά και αποφασιστικά η βάσιμη ελπίδα ομαλότητας πήρε ορρό παράτασης.

Αλλως, το μόνο που μας περιμένει και μάλιστα κατ’ επιταγήν του Συντάγματος και των όρκων, απομένει ως φυσική συνέπεια η λαϊκή εξέγερση, με την στήριξη του ένοπλου τμήματος του λαού, δηλαδή του στρατού. Δεν φοβάμαι που λέω αυτό το τελευταίο και όπως το λέω, γιατί ο στρατός δεν ήταν πάντα της χούντας του Παπαδόπουλου, ούτε της ανωμαλίας του μεσοπολέμου. Ηταν και ο στρατός της επανάστασης στο Γουδί το 1909, ήταν και ο στρατός του 1843 με τον Καλλέργη που απαίτησε και επέβαλε το Σύνταγμα στον Όθωνα και στους Βαυαρούς.

Μην παίζουμε λοιπόν με τη φωτιά.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος