Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20/10/2014 συζητήθηκε η παραγραφή – διαγραφή τελών καταστημάτων στα οποία καταναλώνονται και σερβίρονται φαγητά, ποτά, καφές, κλπ.

Ο κος Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι επί σειρά ετών συμπεριλαμβανομένης και της δικής του θητείας, ο Δήμος δεν φρόντιζε να ειδοποιεί τους καταστηματάρχες, οι οποίοι δεν πλήρωναν τα τέλη αυτά για την οφειλή τους.

Για την παράλειψη αυτή δεν απολογήθηκε και καταλόγισε ευθύνες στις υπηρεσίες του Δήμου. Συμπεριφέρθηκε ως ανεξάρτητος παρατηρητής και όχι ως προϊστάμενός τους. Δήλωσε μάλιστα ότι αγνοεί το ποσοστό των καταστηματαρχών που γνωρίζοντας την υποχρέωσή τους πληρώνουν εγκαίρως τα δημοτικά τέλη.

Με πρωτοβουλία των υπηρεσιών του Δήμου οι οφειλές βεβαιώθηκαν εντός του 2014. Ο κος Δήμαρχος αντί να φροντίσει για την είσπραξή τους, εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διαγραφή τους την οποία και ενέκριναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του. Οι τυπικοί και νομοταγείς ήταν τελικά οι χαμένοι.

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή για:
·       Διακριτική Μεταχείριση υπέρ αυτών που αμελούν τις υποχρεώσεις τους.
·       Έλλειψη βούλησης στην είσπραξη των δημοτικών τελών.

·       Έλλειψη οργάνωσης και πόρων στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Την εγκαλούμε να αλλάξει τακτική και νοοτροπία,να φροντίσει για την σωστή οργάνωση των υπηρεσιών, την διαφύλαξη των εσόδων του δήμου και να εφαρμόσει τις αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας.

protovoulia politwn korwpiou,
https://www.facebook.com/protoboulia

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 184 guests και κανένα μέλος