Αγαπητά «Α.Τ.ΟΜΑ»
 
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, να σας μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια για την άκρως επιτυχημένη σας προσπάθεια, να διοργανώσετε ένα διήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ, στις 4 – 5 Ιουλίου 2014.
 
Συγχαρητήρια ως προς την επιλογή του χώρου του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού ΜΑΡΚΟ, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η πραγματοποίηση του φεστιβάλ στον συγκεκριμένο χώρο, έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο που σας παρακολούθησε, να ενημερωθεί για την ιστορία του Συνεταιρισμού και παράλληλα, γυρίσατε σελίδα στο σύγχρονο παρόν, αξιοποιώντας τον χώρο για το φεστιβάλ. Μπράβο ακόμη για την προσωπική δουλειά και το χρόνο που αφιερώσατε, για την καθαριότητα του χώρου.
 
Τα συγχαρητήρια, ανήκουν τόσο στην οργανωτική επιτροπή, όσο και σε όλους όσοι εθελοντικά συμμετείχαν στις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, Μουσική - Ζωγραφική - Χορός - Θέατρο, Φωτογραφία - Video Art, καθώς επίσης και σε εκείνους που επιμελήθηκαν την προετοιμασία του χώρου και την καθαριότητά του!
Συγχαρητήρια, που καταφέρατε να συνδυάσετε άψογα την Τέχνη με την Αλληλεγγύη. Από το κάλεσμά σας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ. Ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθειά μας και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Το αποτέλεσμα της συλλογής τροφίμων, μας εξέπληξε όλους, καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για τη μεγαλύτερη προσφορά, από ανάλογη πολιτιστική εκδήλωση! Ευχαριστούμε ακόμη τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά σας.
 
Ο τίτλος «Α.Τ.ΟΜΑ.» σας αξίζει επάξια.
 
Αλληλεγύη μέσω της συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο,
Τέχνη μέσω των πλούσιων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων,
Ομαδικότητα, σε όλους τους τομείς.
 
(Α)λληλεγύη, (Τ)έχνη και (ΟΜΑ)δικότητα: αποτέλεσαν την ταυτότητα του φεστιβάλ.
Με αυτές τις περγαμηνές, «Α.Τ.ΟΜΑ» σαν εσάς, έχουν μόνο ανοδική εξέλιξη. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, στην προσπάθεια ανάδειξης της Τέχνης σε συνδυασμό με την Κοινωνική Αλληλεγγύη.
 
 
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας
 
Μαρία Κιμπιζή
 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 421 επισκέπτες και κανένα μέλος