Λίστα Λαγκάρντ. Μια υπόθεση σκοτεινή. Μια υπόθεση βρώμικου χρήματος. Μια υπόθεση που τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση δεν τολμάει να αγγίξει. Μία υπόθεση που έχει την οσμή της χρεοκοπίας και της καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα. Μια υπόθεση που μέσα σε αυτήν κρύβεται το παράνομο και βρώμικο χρήμα της μεταπολίτευσης.

Το χρήμα που κέρδισαν οι έμποροι ναρκωτικών μοιράζοντας θάνατο και δυστυχία. Το χρήμα που αποκτήθηκε από την διαπλοκή των εμπόρων της πολιτικής με την άρχουσα τάξη. Το χρήμα που με απόλυτη μεθοδικότητα και σχέδιο έκανε την βόλτα του από το χρηματιστήριο, τη Siemens, τα μεγάλα και μικρά έργα υποδομής, την ασύστολη και ασύδοτη χορήγηση δανείων, για να αρπαχτεί στο τέλος από τις τσέπες των πολλών και να καταλήξει στις τσέπες των ολίγων.

Αυτή είναι η λίστα Λαγκάρντ. Αυτή είναι η λίστα που σήμερα δεν αγγίζει κανείς. Αυτό είναι το ‘’ταμείο’’ που ήδη έχει ανοίξει προκειμένου να γεμίσει τις βαλίτσες των προθύμων ‘’Τσιριμώκων’’. Όλων αυτών που θα πάρουν σειρά για να καταμετρηθούν στους 180. Όλων αυτών που ήδη ‘’καταζητούνται’’ για να τους απονεμηθεί το ανήθικο, παράνομο και βρώμικο πολιτικό παράσημο της λίστας Λαγκάρντ. Παράσημο που θα δοθεί σε μία λαμπρή τελετή εορτασμού των πενήντα ετών από το ‘’ένδοξο’’ και σκοτεινό 1965.        

 
Γιώργος Πάντζας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος