γράφει ο: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΣ*
 
Τα κάγκελα στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Μικρό Καβούρι, είναι μία ακόμα απόδειξη ότι με διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών της περιοχής, οι επιχειρηματικοί όμιλοι δεν έχουν σταματήσει να ακονίζουν τα μαχαίρια για την πίτα της παραλιακής ζώνης του δήμου μας.
 
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Απριλίου, τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση και ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής που ήταν παρόντες στην αίθουσα να τοποθετηθούν.
Τι προέκυψε κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης;
Τα εξής τραγελαφικά:
 
Κάποιοι ανακάλυψαν μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι οι παραλίες μας κινδυνεύουν!
Είναι οι ίδιοι που ως διοίκηση του πρώην δήμου Βούλας, υπέγραφαν τα μνημόνια με την ΕΤΑ για να σηκωθούν τα διπλάσια σε ύψος κάγκελα πριν από χρόνια στην Α' και Β' παραλίες της Βούλας. Μια πολιτική απόφαση που έχει στερήσει από τους δημότες την ελεύθερη πρόσβαση στις ελάχιστες ποιοτικές παραλίες της περιοχής. Είναι οι ίδιοι που με την πολιτική τους πρακτική επιχειρηματικά συμφέροντα διεκδικούν ένα τεράστιο κομμάτι παραλιακής ζώνης από το Ασκληπιείο έως τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ!
 
Κάποιοι καυχιόντουσαν επειδή έσπευσαν να ρίξουν τα κάγκελα. Κάτι που βέβαια έγινε μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων που μάλιστα κατήγγειλαν ότι τούς είδαν να επιβλέπουν τα έργα τοποθέτησής τους!
Είναι οι ίδιοι που γνωρίζουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για εκμίσθωση χώρου εντός της Ακτής της Βουλιαγμένης και δεν λένε κουβέντα. Οι ίδιοι που ως διοίκηση του πρώην δήμου Βουλιαγμένης είχαν επιβάλλει ...διόδια για την πρόσβαση σε παραλία της Βουλιαγμένης. Είναι εκείνοι που δήλωσαν ευθαρσώς στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο Λαιμός της Βουλιαγμένης γλίτωσε την τσιμεντοποίηση, την ίδια στιγμή που κοινοπραξία και ΤΑΙΠΕΔ έβαζαν τις τελικές υπογραφές για την παραχώρηση του Αστέρα της Βουλιαγμένης και γειτνοκών εκτάσεων!
 
Κάποιοι άλλοι ξαφνικά κατήγγειλαν τους ...”ευεργέτες” του δήμου.
Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία 2 με 2,5 χρόνια, υμνούσαν και ευχαριστούσαν δημόσια τους ...”ευεργέτες” σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για την καθοριστική συμβολή τους στη λειτουργία του δήμου.
Κάποιοι είδαν το ...“φως το αληθινό” και κατήγγειλαν ονομαστικά εφοπλιστικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την παράταξη που διοικεί το δήμο.
 
Λες και δεν ήταν και οι ίδιοι πριν μερικούς μήνες σε αυτή την παράταξη, λες και δεν είχαν εκλεγεί με αυτή την παράταξη και άρα με τις πλάτες των συμφερόντων που καταγγέλουν!
Την ίδια στιγμή η συγκυβέρνηση έχει δώσει για διαβούλευση νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση χιλιάδων αυθαίρετων ακινήτων κατά μήκος της παραλιακής ζώνης. Κανείς δεν είπε κουβέντα γι αυτό. Και για όποιον δεν κατάλαβε το νομοσχέδιο αφορά και τα ακίνητα στο Μικρό Καβούρι, εκτός από όλα τα υπόλοιπα...
 
Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Στις επικείμενες εκλογές οι κάτοικοι του Δήμου μας πρέπει να τούς τιμωρήσουν!
 
Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια!
 
Παλεύουμε για:
Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στις παραλίες της περιοχής μας.
•    Διεκδίκηση όλων των παραλιών που έχουν παραχωρηθεί σε επιχειρηματικούς ομίλους.
•    Ακύρωση κάθε σύμβασης παραχώρησης ή μνημονίου συναντίληψης που παραχωρεί παραλίες σε επιχειρηματίες.
•    Κατάργηση εισιτηρίου και κάθε εμπορικής εκμετάλλευσης στις παραλίες. Αξιοποίησή τους προς όφελος του λαού.
•    Απόδοση στο λαό της περιοχής όλων των τμημάτων παραλίας και αιγιαλού που έχουν καταληφθεί από ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών σε Βουλιαγμένη και Καβούρι.
 
 
 
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος