«Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης»
Όπως είναι γνωστό, ο μέσος Έλληνας πολίτης είναι ελάχιστα πολιτικά ενεργός. Αυτό, δυστυχώς,  ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό και για τα δικά μας Δημοτικά πράγματα,  με αποτέλεσμα  να έχει περιορισθεί δραματικά ο κύκλος των ατόμων που διαχειρίζονται το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης.

Πρόθεσή μας είναι να επιδιώξουμε δυναμικά την ενεργοποίηση τής εν υπνώσει ανθρώπινης ποιότητας και εμπειρίας των Δημοτών μας, σε επίπεδο εθελοντισμού. Να αφυπνίσουμε τις αποσυρμένες δυνάμεις κοινωνικής εγρήγορσης και αυτοπροστασίας, που απογοητευμένες απέχουν τόσο επιζήμια, από τη ζωή της πόλης.

Προς τούτο, ο Συνδυασμός καλεί όλες τις εκτός πολιτικής και συντεχνιών υγιείς ομάδες της κοινωνίας μας να συμβάλουν με την κριτική, συμβουλευτική και παρεμβατική τοποθέτησή τους, στη βελτίωση της ποιότητας και ποσότητας του παραγόμενου δημοτικού έργου.

Καθόλη την προεκλογική περίοδο, συνεργάτες-εθελοντές του Συνδυασμού μας θα βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενεργού πολίτη για την καταγραφή κάθε πρότασης, ιδέας, ακόμα και καταγγελίας ώστε, μέσα από περαιτέρω διεργασίες να αναζητηθούν και να εκπονηθούν ολοκληρωμένα και τεχνικά τεκμηριωμένα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα δράσεων του Δήμου, κατά την επόμενη τετραετία και εφεξής.

 Το Προσκλητήριο απευθύνεται σε κάθε μέλος της  τοπικής κοινωνίας, γενικώς και πολύ περισσότερο σε άτομα με ειδικές γνώσεις, εμπειρίες και προσόντα, που θα ήθελαν σε εθελοντική βάση, αλλά με επαγγελματισμό, να δεσμευθούν έναντι του κοινωνικού συνόλου ότι θα διαθέσουν όσο χρόνο, ενέργεια, γνώση και επιρροή χρειάζεται για να μετατρέπονται, κάθε φορά, οι καλές προθέσεις σε πράξη.

 Η αποχή από την περί τα κοινά ενεργοποίηση μπορεί μεν να «σώζει» τον απέχοντα, όμως δεν σώζει κανέναν άλλον. Κι αυτό είναι πολύ εγωιστικό. Είναι καιρός για μια ριζική μεταβολή-ανατροπή του θεσμικού, ιδεολογικού, οικονομικού και κοινωνικού υποδείγματος λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Κι’ αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει μόνη της καμιά Δημοτική Αρχή.

 Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου γίνονται την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 7μ.μ. στα γραφεία του Συνδυασμού:

Αγ. Ιωάννου 26 Βούλα.

Τηλέφωνο:  211-4112423

E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                                                                                  

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 239 guests και κανένα μέλος