Ενδιαφέροντα νέα απο τον αναγνώστη Σταύρο Δημητριάδη

Αξιότιμα διοικητικά μέλη της ΕΒΔΟΜΗΣ,

ως τακτικός αναγνώστης της έγκριτης εφημερίδας σας, εθεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω, εάν βέβαια δεν έχετε ενημερωθεί στο μεταξύ, για το εν θέματι φεστιβάλ, που διοργανώθηκε από τον πολύ δραστήριο Τούρκο επενδυτή και μάλλον νέο πλέον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΑΣΤΕΡΑΣ Βουλιαγμένης.

Οσον αφορά δε στα ελληνοαγγλικά του θέματος, δεν είναι δικά μου, έχω αντιγράψει ακριβώς τον τίτλο του διαφημιστικού εικονογραφημένου έντυπο, που ήτο διαθέσιμο στους προσερχόμενους πελάτες της εκδήλωσης! (Σ.Σ. μας απέστειλε το φωτοαντίγραφο).

Μέσα στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των τουρκικών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/3/14 στο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης τουρκική μορφωτική βραδιά, στην οποία επήγαμε με φίλους μας και το πρόγραμμα της οποίας σας στέλνω επίσης. Υπήρχε Τουρκάλα τραγουδίστρια με ορχήστρα, δερβίσιδες και Ζεϊμπέκοι χορευτές, επίδεθξη μόδας με παραδοσιακές τουρκικές στολές κλπ. με φαγητό λίγο και λιτό, περαστό - στο πόδι και 30 ευρώ το άτομο!

Στον ίδιο χώρο, επίσης, την Τετάρτη 12/3 μεσημέρι, έγινε σχεδόν ίδια εκδήλωση με απουσία όμως της Τουρκάλας τραγουδίστριας και των Δερβίσηδων χορευτών, από κάποιο σύλλογο που προσκάλεσε τα μέλη του με 10 € το εισιτήριο ανά άτομο!

Πέραν των ανωτέρω αναφερομένων, αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός, ότι μέχρι σήμερα, τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, δεν έχουν ενημερώσει τους δημότες του Δήμου 3Β, για το Νέο Ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος του ΑΣΤΕΡΑ Βουλαιγμένης, για το τίμημα πώλησης αυτού και για το τι ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί μέσα σ’ αυτόν τον Δασικό και Αρχαιολογικό Χώρο, όπου ευρίσκεται και που δεν είναι οικοδομήσιμο οικόπεδο, όσο γνωρίζω, με κάλυψη και συντελεστή δόμησης, όπως παρουσιάζεται!

Με εκτίμηση
Σταύρος Δημητριάδης
Μηχανικός Ε.Μ.Π.
 

σ.σ. αγαπητέ αναγνώστη, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα όσα μας γράφεις. Ελπίζουμε να μην είναι ο νέος ...ιδιοκτήτης και να είναι μία απλή βραδιά, αν και το πρόγραμμα γράφει για Φεστιβάλ εβδομάδας (7-16/3) και όχι βραδιά.

Οσο για το ότι δεν είναι οικοδομήσιμο, με την παρούσα εθελόδουλη κυβέρνηση που διαθέτει η χώρα μας, όλα μπορούν να συμβούν. Με τη δημιουργία του ΕΣΧΑΔΑ (Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Δημόσιων Ακινήτων), παραβλέπονται και πολεοδομικά σχέδια και συντελεστές δόμησης και χρήσεις γης, οπότε αντιλαμβάνεστε.

Βέβαια ο δήμαρχος Σπύρος Πανάς το έχει τρέξει πολύ το θέμα και τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση έχει αποχωρήσει ο επενδυτής που ζητούσε να κάνει τη χερσόνησο ...Πέραμα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 200 guests και κανένα μέλος