Με ρωτούν τί θα κάνω σ’ αυτές τις εκλογές. Αν θα συμμετέχω. Απαντώ λοιπόν μέσα από την ΕΒΔΟΜΗ.
Ως  ενεργός πολίτης είχα συμμετάσχει υποψήφιος σύμβουλος στο Δήμο Σαρωνικού το 2010 και υποψήφιος βουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων το 2012.
Σαν συντονιστής της κίνησης ΕΝ.ΚΙ.ΠΟ (Ενωτική Κίνηση Πολιτών) ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ, και όχι σαν υποψήφιος Δήμαρχος που βιάστηκαν κάποιοι να με ...βαφτίσουν, σας ενημερώνω ότι συζήτησα με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Σαρωνικού τις θέσεις της Κίνησης. Ακουσα τις απόψεις τους για συμμετοχική Διοίκηση στο Δήμο, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλίππου (μοντέλο Διοίκησης που διαφωνούσα). Σεβόμενος τις απόψεις ΟΛΩΝ των υποψηφίων Δημάρχων αποφασίσαμε η ΕΝ.ΚΙ.ΠΟ να μη συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές λόγω περιορισμένου χρόνου. Οι φίλοι θα συμμετέχουν, χωρίς δέσμευση, σε όποια Δημοτική παράταξη - Κίνηση του Δήμου Σαρωνικού επιθυμούν.
Η κίνηση θα ενεργοποιηθεί μετά τις εκλογές με συντονιστή που θα επιλέξουν τα μέλη της.
Εγώ προσωπικά, σε λίγες ημέρες θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω από ποιο πόστο (συμπαραστάτης του Πολίτη ή κάτι άλλο) θα συνεχίσω να προσφέρω στην περιοχή μου, όπως κάνω εδώ και 40 και πλέον χρόνια, κάτι που το γνωρίζετε ΟΛΟΙ σας πολύ καλά.

* O Χρήστος Βασιλείου είναι δάσκαλος - περιβαλλοντολόγος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 219 guests και κανένα μέλος