mas-pcekazounΟι περιεχόμενες ουσίες στα μίγματα των χημικών αεροψεκασμών είναι στην πραγματικότητα όπλα. Είναι τα μελλοντικά όπλα μαζικής καταστροφής, σε πειραματικό στάδιο κι εμείς είμαστε τα πειραματόζωα. Ο Ντένις Κούσισνιτς, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και μέλος της Επιτροπής Διατήρησης του Διαστήματος εισηγήθηκε το 2002 στην Βουλή των Αντιπροσώπων να απαγορευθούν οι χημικοί αεροψεκασμοί, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην τεκμηριωμένη εισήγησή του ότι «είναι όπλα».
 
Ενισχυτικό της άποψης του Κούσισνιτς είναι το πείραμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme) που διεξάγεται εδώ και δέκα περίπου χρόνια στην πόλη Wacon της Αλάσκας, όπου έχουν εγκατασταθεί πολύ υψηλές κεραίες εκπομπής υψηλής συχνότητας ακτινοβολίας που φθάνει ως την ιονόσφαιρα προκαλώντας διαρροή φορτισμένων σωματιδίων από την ιονόσφαιρα στη γη, με αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων ηλεκτρικών βραχυκυκλωμάτων και κατά συνέπεια την απενεργοποίηση κάθε μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας και κάθε αεροπλάνου, τρένου, πλοίου και αυτοκινήτου στην ακτίνα εκπομπής των κεραιών αυτών, όποτε και γιά όση ώρα εκπέμπουν. Κι εδώ έρχεται η επισημανση ότι τα σωματίδια βαρίου και αλουμινίου που εμπεριέχονται στα μίγματα αεροψεκασμών είναι καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού και μπορούν να μεταφέρουν ηλεκτρικά φορτία σε μεγάλες αποστάσεις.
 
Πολλοί επιστήμονες –μεταξύ τους και Αμερικανοί- εκφράζουν απερίφραστα και κατηγορηματικά την άποψη ότι πίσω από τα πειράματα των αεροψεκασμών και το HAARP βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο η επόμενη γενιά όπλων μαζικής καταστροφής, αφού θα είναι πανεύκολα εφικτό να αδρανοποιείται οποιαδήποτε –υπό ανεπιθύμητο καθεστώς- χώρα. Επιπρόσθετα τα μικροσωματίδια των αεροψεκασμών, με την αποδεδειγμένη πλέον επίδραση που έχουν στην διαμόρφωση κλιματολογικών συνθηκών, θα μπορούν κατά βούληση να προκαλέσουν μακρόχρονες περιόδους ξηρασίας η κατακλυσμιαίων βροχοπτώσεων στην χώρα με την ανυπάκουη κυβέρνηση. Όπλο μαζικής καταστροφής, ικανό να γονατίσει τη χώρα-στόχο δίχως την παραμικρή απώλεια γιά τον επιτιθέμενο άρπαγα, ούτε καν τη ζωή ενός στρατιώτη.
 
Χρησιμοποίησα σκοπίμως τον όρο «ανυπάκουη κυβέρνηση», αφού η υποταγή και αναντίρρητη υπακοή ανθρώπων και λαών-εθνών είναι ο πρωταρχικός στόχος της προσφιλούς του Γιωργάκη Παπανδρέου «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» των περίπου χιλίων διεστραμμένων, σχιζοφρενών και σατανολατρών που θεωρούν τον πλανήτη μας ως τσιφλίκι τους κι όλους εμάς τους άλλους κολλήγους τους. Σε περίοπτη θέση και ιεραρχική βαθμίδα μεταξύ των πλέον μαζικών δολοφόνων του πλανήτη βρίσκεται ο επικίνδυνος ψυχοπαθής Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, επιφανές μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς και υπερυπουργός στην κυβέρνηση Κάρτερ των ΗΠΑ. Επιπλέον, το εξόχως βλαμένο αυτό ον συγκαταλέγεται στους πρωτεργάτες των χημικών αεροψεκασμών και μιάς σειράς άλλων αμερικανικών υπερόπλων μαζικής καταστροφής και ελέγχου. Σ’ ένα εμετικό κι εφιαλτικό παραλήρημα της σχιζοφρένειάς του ο Μπρεζίνσκυ συνέγραψε και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο-οχετό αλαζονικής παράνοιας με τίτλο «Μεταξύ δύο εποχών». Φράση-κλειδί και αποκαλυπτική των ορέξεων παγκόσμιας κυριαρχίας της σατανο-παρέας του Μπρεζίνσκυ είναι η περιλαμβανόμενη στο βιβλίο: «Στόχος: Μία πιό ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία».
 
Οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες του συστήματος HAARP σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη, κατά βούληση ρίψη χημικών ουσιών μπορούν να αποσταθεροποιήσουν και τελικά να καταστήσουν ελεγχόμενο τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η διάσταση της εσαεί μονιμότητας των chemtrails στο έδαφος και στην τροφική αλυσίδα, όπου τελικά καταλήγουν, είναι όχι απλά ανησυχητική, είναι εφιαλτική. Κι εδώ προβάλλει και τίθεται το εύλογο ερώτημα: Οι μαριονέτες που παριστάνουν τους «Έλληνες» κυβερνήτες δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που μαζί με τα 11 εκατομμύρια Έλληνες διατρέχουν και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους; Προφανέστατα τον αντιλαμβάνονται, αλλά οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις που λαμβάνουν από τ’ αφεντικά τους καταλήγουν πάντοτε στην πολύ πειστική επωδό «σκάσε και πίστευε». Άλλωστε είναι όλοι κρατημένοι με όζοντα πειστηριάκια αμαρτιών κι έπειτα «πόσο θα ζήσουμε μωρ’ αδερφάκι μου; εδώ ΄ναι η φτιάξη η καλή, ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...ς μας» (ιδιαιτέρως εκτεταμένος εις τινες εξ αυτών, ως υποδειγματική απεικόνιση του «πρωτογενούς πλεονάσματος»).
 
 

OHE σε συνέδριο της Ουνέσκο 2010: «να σταματήσουν οι κάθε είδους και αιτιολόγησης χημικοί αεροψεκασμοί»


Λέγεται ότι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου είναι να πείθει ότι δεν υπάρχει. Πλην όμως, οι ανά την Γη και τις εποχές πιστοί του υπηρέτες δεν διαθέτουν την δική του δύναμη πειθούς. Γι’ αυτό και τα επιχειρήματά τους, όταν προσπαθούν να παραπλανήσουν γιά τους χημικούς αεροψεκασμούς, ποικίλουν από αστεία έως γελοία. Με κορυφαίο σε γελοιότητα, το αρλουμπολόγημα ότι οι σχηματισμοί τεχνητών νεφώσεων που αυλακώνουν συχνά τον ουρανό είναι ...τα καυσαέρια των αεροσκαφών. Όμως, απλή παρατήρηση πείθει ότι αυτό δεν ισχύει. Μετά από 20 και πλέον έτη δράσεώς τους στην Ελλάδα τα αεροπλανάκια των χημικών αεροψεκασμών αναγνωρίζονται και διακρίνονται πανεύκολα όταν πετούν, πρώτον γιά τον απλούστατο λόγο ότι τα συνήθη μεταφορικά αεροσκάφη δεν σχηματίζουν πλέγματα στον ουρανό, και δευτερον διότι -όταν απλώς πετούν και δεν ψεκάζουν- οι ουρές καυσαερίων τους διαλύονται αμέσως, όπως των άλλων αεροσκαφών, με μόνη την μη ορατή διαφορά ότι το ειδικό καύσιμο Jet Propellam 8 που χρησιμοποιούν, είναι το πλέον καρκινογόνο καύσιμο στον κόσμο.

Είναι τραγικός -και απογοητευτικός συνάμα- ο τρόπος σκέπτεσθαι κάποιων συνανθρώπων μας, που έχουν, κατά τα φαινόμενα, εκχωρήσει την κρίση τους στους διατεταγμένους παραπληροφορητές των Μ.Μ.Ε. Συζητούσα προ ημερών με φίλο στη Βουλιαγμένη για τα χημικά νέφη και παρενέβη διερχόμενος κυριούλης –γύρω στα σαράντα- που παρέδιδε καφέδες κι άκουσε μέρος της συζήτησής μας:

― Δεν είναι τίποτα ...

― Ε πως δεν είναι τίποτα; Δεν τα βλέπεις;

― Ο αδελφός μου, που πετάει με τέτοια αεροπλάνα, μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. (!!!).

Κάποιοι από τους «Έλληνες» χειριστές των αμερικανικής κυριότητας ψεκαστικών έχουν βγεί κατά καιρούς σε κανάλια και ιστοσελίδες κι αν ακούσεις έναν, τους έχεις ακούσει όλους. Έχουν όλοι δασκαλευτεί από τ’ αφεντικά τους να λένε τα ίδια παραμυθάκια: Ότι οι αεροψεκασμοί είναι ακίνδυνοι, ότι αυτά που βλέπουμε είναι καυσαέρια, οτι διενεργούν συνήθη μετεωρολογικά πειράματα κι άλλες τέτοιες ιστοριούλες γιά κάφρους. Είναι απορίας άξιον το πως δέχονται γιά καναδυό χιλιάδες ευρώ παραπάνω από τους άλλους συναδέλφους τους –«μαύρα» κατά πάσα πιθανότητα- να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των οικείων τους, των συμπατριωτών τους, αλλά και των ιδίων. Τελικά η ιδιότητα «καλοπληρωμένος δούλος των Αμερικανών» φαίνεται ότι προσδίδει αξία και αίγλη σε ορισμένους, που γεννήθηκαν άνθρωποι κι εξελίχθηκαν σε «εκσυγχρονισμένα» ανθρωποειδή. Εδώ αξίζει να τονισθεί ότι οι Αμερικανοί πιλότοι των επιβατικών αεροπλάνων, έχουν –προς τιμήν τους- καταγγείλει, με μαζικότατες διαδηλώσεις τους σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις, τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Στην ελληνική(;) Βουλή έχουν κατατεθεί τα τελευταία χρόνια ερωτήσεις γιά τους χημικούς αεροψεκασμούς, από βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του Κ.Κ.Ε, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, του ΛΑ.Ο.Σ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργών –όποτε δόθηκαν- ήταν πάντοτε γενικόλογες και αόριστες, δίχως ποτέ ν’ απαντούν στο τι, ποιός και γιατί. Μνημειώδης κι αξεπέραστη παραμένει η απάντηση του Βαγγέλη Βενιζέλου, ως υπουργού Άμυνας επί Γιωργάκη, που όταν ρωτήθηκε γιά την δράση των ψεκαστικών αεροσκαφών στην Ελλάδα, απάντησε με το μνημείο θράσους: «δεν ξέρω, δεν είναι δικά μας» (!!!). Ολλανδός ευρωβουλευτής υπέβαλλε ερώτηση στον τότε Επίτροπο Περιβάλλοντος, Σταύρο Δήμα, χωρίς να λάβει ουσιαστική απάντηση. Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει μαζικές διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων στην Ελλάδα, όπως οι διαδηλώσεις της «Επιτροπής Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά των χημικών αεροψεκασμών» στην Αθήνα, τη Λάρισα, την Αίγινα, τον Βόλο και σε αλλες πόλεις. Με σειρά ενημερωτικών και αποκαλυπτικών εκπομπών της η «Εγνατία Τηλεόραση» της Θεσσαλονίκης δεν έχει υποστείλει ποτέ τη σημαία του αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών κι έχει προκαλέσει πολλές σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή. Με καταγγελτικές και αποκαλυπτικές έρευνες έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται πολλά –μη διαπλεκόμενα- έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ, καθώς και πολλές αγωνιστικές ιστοσελίδες.

Κλείνω, επί του παρόντος, αφιερώνοντας στους στρουθοκαμηλίζοντες και εθελοτυφλούντες την ηχηρή απάντηση του ΟΗΕ σε συνέδριο της ΟΥΝΕΣΚΟ «Για την Βιοποικιλότητα», που διεξήχθη στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον Οκτώβριο του 2010. Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε, ζητείται να σταματήσουν οι κάθε είδους και αιτιολόγησης χημικοί αεροψεκασμοί, τουλάχιστον γιά τα επόμενα πέντε χρόνια, όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται στον πλανήτη. Το ψήφισμα αυτό συνυπέγραψε υποκριτικά και η κυβέρνηση του Τζορτζ-Τζέφρυ Παπανδρέου. Ο εκ των κολλητών του κ. Καρτάλης, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, εδέησε μετά από προσπάθειες ενός χρόνου της «Επιτροπής Πολιτών κατά των χημικών αεροψεκασμών», να τους δεχθεί στην Βουλή τον Ιούνιο του 2011, όπου και ανεγνώρισε τη σοβαρότητα του θέματος και υποσχέθηκε ότι θα ενημέρωνε την Επιτροπή Πολιτών, αφού πρώτα ενημερωνόταν ο ίδιος από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Γεωργίας. Ακόμα περιμένουν απάντηση.

Αντ’ αυτής, ήρθε λίγες μέρες πριν τις τελευταίες εορτές των Χριστουγέννων ένα φαιδρό Δελτίο Τύπου του Γενικού Επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας, που μας ανακοίνωνε ανερυθρίαστα την χιλιομασημένη καραμελίτσα ότι «αεροψεκασμοί δεν γίνονται πάνω από την Ελλάδα» κι ότι αυτά που βλέπουμε «είναι συνήθη μετεωρολογικά φαινόμενα». Απάντηση αντάξια της ποιότητας των ηγεσιών που μας θλίβουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια, πλήν ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων. Ίσως και οι ελεύθερες μπουρδ...τσαρκες των τουρκικών πολεμικών πλοίων έξω από το Σούνιο, να είναι αποκύημα της συνωμοσιολογικής φαντασίας μας και να πρόκειται γιά γκρι κρουαζιερόπλοια με κανόνια. Λέτε;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 135 guests και κανένα μέλος