Είναι προφανές πως στο θέμα που έχει προκύψει με την «Reds» και τις διεκδικήσεις της από τον Δήμο Παλλήνης, ο Δήμος μας υφίσταται μια ξεκάθαρη αδικία. Το ζήτημα πλέον, πέρα από ηθικό, είναι και κοινωνικό, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά καταστάσεις που βιώνει στις μέρες μας ο τόπος και ο κάθε Δήμος της χώρας ξεχωριστά.

Και ένας κολοσσός όπως η «Reds» θα έπρεπε να αναλογιζόταν και την κοινωνική της ευθύνη προτού προβεί σε ενέργειες όπως αυτή με τον Δήμο Παλλήνης και την αποζημίωση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που αξιώνει για το κτήμα Καμπά. Πόσο μάλλον, όταν ο Δήμος Παλλήνης, αποδείχθηκε πέρα για πέρα συνεργάσιμος και της έδωσε την άδεια για την υλοποίηση του έργου της, παρ’ ότι ήταν ξεκάθαρο, αφενός πως θα υπήρχε περιβαλλοντική επιβάρυνση στην περιοχή, αφετέρου ότι θα πλήττονταν και η τοπική αγορά της Παλλήνης.

Η επιβράβευση όμως από πλευράς «Reds» για την συνεργασία αυτή που επέδειξε ο Δήμος, είναι οι σημερινές άδικες, ανήθικες και αντικοινωνικές αξιώσεις της…

Εδώ έχουμε να κάνουμε με εισοδήματα πολιτών και όχι με απρόσωπες εταιρείες και αυτό όφειλε να το υπολογίσει ένας κολοσσός όπως η «Reds», τουλάχιστον στις μέρες μας, που το κάθε ευρώ έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία για τον κάθε Δημότη.

Θα πρέπει όλοι στον Δήμο, διοίκηση και αντιπολίτευση, να κινηθούμε ενωμένα και να μην επιτρέψουμε να υποστεί ο Δήμος μας την οποιαδήποτε ζημιά από την ιστορία της «Reds».

Ότι είναι κατά των συμφερόντων του Δήμου θα πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. Σε κάθε άλλη περίπτωση εξυπηρετούμε τα συμφέροντα αυτών που καταφέρονται εναντίον του Δήμου.

Η διοίκηση έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια πράγματα, αλλά πιστεύω ότι ξεκάθαρα, έπρεπε να είχαν γίνει ήδη πάρα πολλά περισσότερα και γι’ αυτά οφείλει να φροντίσει πλέον…

Είτε πάντως κινηθεί άμεσα η διοίκηση από εδώ και στο εξής, είτε όχι, ως Παναγιώτης Μερτύρης, υπόσχομαι πως η μείζονα αντιπολίτευση θα δραστηριοποιηθεί με θέρμη -και άμεσα πια- για το θέμα και θα υπάρξει μάλιστα και λεπτομερής ενημέρωση των Δημοτών για τις κινητοποιήσεις μας και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες και εξελίξεις.

Πιστεύω ότι η «Reds» δεν έχει ανάγκη τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που διεκδικεί αυτή τη στιγμή από τον Δήμο μας και πως αποσκοπεί σε άλλα πράγματα… Θα μας βρει μπροστά της πάντως όπως και να έχει.

Γνώμονάς μας είναι πάντα το συμφέρον των Δημοτών και ως μείζονα αντιπολίτευση θα το υπερασπιστούμε με όποιο κόστος…

Παναγιώτης Ν. Μερτύρης
Επικεφαλής μείζωνος αντιπολίτευσης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 386 guests και κανένα μέλος