Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια όλων των γεγονότων που σχετίζονται με τις παράνομες δραστηριότητες του νυχτερινού κέντρου BOLIVAR στο 47,5 χλμ έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ και της συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου των ατόμων που έλκουν συμφέροντα από αυτό το κέντρο, σας δηλώνω ότι η υλοποίηση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης του αυθαίρετου αυτού κτίσματος είναι «ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ»  για εμένα.

Δεν πρόκειται μόνον για τα δύο «αυτόφωρα» που έζησα ως υποψηφία δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού. Δεν είναι οι απειλές για τη ζωή μου και οι ύβρεις από τους ιδιοκτήτες αυτού του αναψυκτηρίου-καντίνας-μπαρ-καταστήματος-νυχτερινού κέντρου και οτιδήποτε άλλο εκπροσωπεί… Δεν είναι η πλήρης απαξίωση της τ. δημοτικής αρχής Αναβύσσου που έβλεπε απαθής τον γνωστό παραβάτη να διαλύει δημόσιες συνεδριάσεις, παράβαση που διώκεται αυτεπάγγελτα…Δεν είναι τα ανεκτέλεστα  πρωτόκολλα κατεδάφισης του BOLIVAR που γεμίζουν τα συρτάρια «υπηρεσιών» όπως η τ. Νομαρχία, η Περιφέρεια (υπό τον Λιακόπουλο), η Κτηματική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής, η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας, το  Λιμενικό, η Πολεοδομία, η  Εισαγγελία, το Πταισματοδικείο Λαυρίου κλπ. Δεν είναι η βιομηχανία χρήματος που «κινείται» γύρω από το συγκεκριμένο «κέντρο». Δεν είναι ο συχνός εκφοβισμός για τη ζωή μας και την περιουσία μας. Δεν είναι το κλείσιμο της παραλιακής Λεωφόρου από δεκάδες αυτοκίνητα με κίνδυνο ατυχημάτων. Δεν είναι οι διάφοροι «πολιτικοί» κύκλοι με τους οποίους σχετίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του «κέντρου» αυτού αφήνοντας να εννοηθεί ότι «τα μέσα υπάρχουν»! Δεν είναι οι δεκάδες επί δεκάδων των μηνύσεων και των προσαγωγών. Δεν είναι ότι πέρυσι δεν κλείσαμε μάτι από τις μουσικές και τις φωνές των μεθυσμένων θαμώνων που τις μεταμεσονύχτιες ώρες και τις πρωινές ώρες δεν συνειδητοποιούσαν ότι κάποιοι είχαν ανάγκη να κοιμηθούν. Δεν είναι ο εκκωφαντικός θόρυβος των άδειων μπουκαλιών όταν έπεφταν στον μεταλλικό κάδο του απορριμματοφόρου που περνούσε πολλές φορές κάθε νύχτα για την περισυλλογή τους!  Δεν πρόκειται μόνον για όλα αυτά Πρόκειται για τη χαμένη μας αξιοπρέπεια!!! Μία αξιοπρέπεια που χάνεται όταν άνθρωποι που έδωσαν τα χρήματά τους να αγοράσουν ένα εξοχικό σπίτι στην παραλία του Μαύρου Λιθαριού, δεν μπορούν να ησυχάσουν και να κοιμηθούν τις νύχτες γιατί κάποιοι «μαφιόζοι», γνωστοί στις Αρχές για την παραβατική συμπεριφορά τους, καλυπτόμενοι πίσω από την «αόρατη» προστασία κάποιων πολιτικών και άλλων φίλων τους απειλούν, ψεύδονται, συκοφαντούν και πλουτίζουν μέσα από παράνομες δραστηριότητες σε δημόσιο παραλιακό κτήμα.

Είναι εκείνη η αδιόρατη γραμμή ανάμεσα στο καθήκον και το φόβο, ανάμεσα στο δίκιο και την ανομία που κάνει τη διαφορά στην ποιότητα της ζωής μας.

...Δεν ζήτησα σαν πολίτης και σαν δημότης τίποτα παραπάνω από το να κάνετε το καθήκον σας. Αποτελεσματικά! Και εάν θέλουν αυτοί οι «κύριοι» να ασκήσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, αυτή να είναι εντός των πλαισίων των Νόμων.

Ποιος τους επέτρεψε να μπαζώσουν την ακτή μεταφέροντας βράχια μέσα στη θάλασσα για να δημιουργήσουν πλάτωμα για τις ξαπλώστρες τους? Ποιος τους επέτρεψε να μεταφέρουν αναψυκτικά και άλλα από το ξενοδοχείο τους όταν το ίδιο αυτό ξενοδοχείο δεν διαθέτει νόμιμο εστιατόριο? Ποιος αποφασίζει για «απλή χρήση αιγιαλού» όταν ο αιγιαλός είναι πράγμα «εκτός συναλλαγής» βάσει του Συντάγματος? Το δικαίωμα χρήσης του αιγιαλού το έχουν οι πολίτες και δημότες.

...Η οργή μου πλέον έχει μετατραπεί σε θυμό. Ποιοί είναι αυτοί που απειλούν τις ζωές μας για να λειτουργούν τα open bar τους? Πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι άνθρωποι που εις βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και εμείς να μη μπορούμε να πάμε στη θάλασσα φοβούμενοι για τη ζωή μας που απειλούν οι άνθρωποι αυτοί? Που είναι η ασφάλεια του πολίτη? Η ασφάλεια και η σιγουριά του Πολίτη είναι βασική υποχρέωση ενός Καλλικρατικού Δήμου. Βασική υποχρέωση είναι, επίσης, ο πολίτης να προστατεύεται από τον  κατά σύστημα παραβάτη της νομιμότητας.

...Σας παρακαλώ να φροντίσετε σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Σ.Ε. και την Αστυνομία να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο μικρό λιμανάκι στο 47,5 χλμ εκεί όπου αυθαίρετα κτίσθηκε το BOLIVAR. Να φροντίσετε, επίσης, σε συνεργασία με το Λιμενικό να ξεμπαζωθεί το κομμάτι της παραλίας που μπάζωσαν για να μπορούν να τοποθετούν εκεί ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους θαμώνες τους! Ποιος τους είπε ότι σαν ιδιοκτήτες ενός ξενοδοχείου γίνονται αυτομάτως και «ιδιοκτήτες» του αιγιαλού όταν παρεμβάλλεται πρώτα ένας δημόσιος δρόμος και μετά ένα κληροτεμάχιο, στην προκειμένη περίπτωση το υπ’ αριθμ. 902? Κανένα δικαίωμα «Απλής χρήσης αιγιαλού»  δεν έχουν!

Από πού αντλούν το περίσσιο θράσος τους να απειλούν και να βρίζουν με χυδαίες φράσεις σαν κι αυτές που ακούσατε στο Δημοτικό σας Συμβούλιο? Μήπως επειδή οι πολιτικοί τους φίλοι και κουμπάροι, οι συντοπίτες περιφερειάρχες, κ.α. ευρίσκονται κάπου υψηλά στην πυραμίδα της «εξουσίας», είναι δε οι ίδιοι άνθρωποι που κάθε χρόνο τους δίδουν τη δυνατότητα να «ροκανίζουν» το χρόνο της θερινής σαιζόν για «οικονομήσουν» για μία ακόμη χρονιά …και του χρόνου βλέπουμε?

Ας κάνει ο Εισαγγελέας, επιτέλους τη δουλειά του. Ας κάνει η Αστυνομία τη δουλειά της. Ας κάνετε κι Εσείς τη δουλειά σας. Σας απευθύνω αυτή μου την επιστολή «με απλές και καθαρές κουβέντες» και παρακαλώ να μου απαντήσετε εγγράφως έτσι «απλά και καθαρά» σε όλα τα ερωτήματα που σας έθεσα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Νικολέττα Καπερώνη

Δημότης Δήμου Σαρωνικού

Συγκρότημα Κατοικιών «Αμφιτρίτη»,

47,5 χλμ Παραλιακής Λ. Αθηνών Σουνίου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος