Μήπως βλέπεις τώρα γιατί σε λένε «εθνικιστή» κάθε φορά που λες ότι αγαπάς την Ελλάδα; Για να σου φυτέψουν συμπλέγματα ενοχής και να σου πάρουν ανενόχλητοι την πατρίδα σου για να την πουλήσουν. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο σε λένε «ρατσιστή». Για να αποδεχτείς μοιρολατρικά ότι σε λίγα χρόνια θα είσαι μειονότητα στον τόπο των προγόνων σου και θα ‘χεις ακριβώς τα ίδια -ίσως και λιγότερα- δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες, σε μιά χώρα που θ’ ανήκει στους παγκόσμιους μεγαλοτραπεζίτες και θα την διοικούν μέσω των τάχα εκλεγμένων «δημοκρατικά» υπαλλήλων τους που παίζουν την «κυβέρνηση».

Μήπως άρχισες να καταλαβαίνεις γιατί υποβάθμισαν την παιδεία σε «εκπαίδευση»; Διότι η αληθινή ελληνοκεντρική και εξανθρωπιστική παιδεία θα έδινε στα παιδιά και τους νέους μας το ψυχικό σθένος και τον πνευματικό πλούτο του διαχρονικά άνω θρώσκοντος-ανθρώπου, αυτού δηλαδή που κοιτά ψηλά, έτσι που να μην μπορεί ο κάθε Γιωργάκης και η κάθε Δραγώνα, ή Διαμαντοπούλου, να τον κάνουν υπαλληλάκο των 700 ευρώ, ευγνώμονα που τα παίρνει κι αυτά, σε μιά πάμπλουτη σε πόρους χώρα με πάμφτωχους κατοίκους-υπηκόους.

Μήπως υποψιάζεσαι τώρα γιατί οι δήθεν Έλληνες κυβερνήτες, όπως ο Σημίτης, αποβιομηχάνισαν την χώρα και σιγοντάρισαν την καταστροφή μεγάλων και υγιών ελληνικών βιομηχανιών, όπως η ΠΥΡΚΑΛ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ κ.α. κι έβαλαν παλαιότερα τους δήθεν «επαναστάτες» να κάψουν μέσα σε δυό μήνες τα μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ, ΜΙΝΙΟΝ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ; Μα για να μπουν εύκολα στην ελληνική αγορά τα μεγαλομάγαζα των αφεντικών τους, που μέσω των Χριστοφοράκων ανταμοίβουν πάντοτε πλουσιοπάροχα τους λακέδες που εσύ εκλέγεις για να ξεπουλάνε, να καταχρεώνουν και να υποθηκεύουν την χώρα σου.

Μήπως ψυλλιάζεσαι τώρα, γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό και τη γη σου; Γιατί, στη δεκαετία 1981-91, της ευφορίας των επιδοτήσεων, μειώθηκαν κατά 27% οι απασχολούμενοι στην αγροτική παραγωγή κι εξακολουθούν να λιγοστεύουν; Γιατί, τάχα, σου έδιναν τζάμπα κάρτες οι τράπεζες, ενώ γνώριζαν τις εισοδηματικές σου δυνατότητες; Για να σου πάρουν με τυπωμένα χαρτιά, το πατρικό σου σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί σου. Κατάλαβες γιατί κοτζάμ «Έλληνας» πρωθυπουργός και ο υπουργός του της «Εθνικής» Οικονομίας προέτρεπαν τους Έλληνες μεροκαματιάρηδες να παίζουν τις οικονομίες τους στις «φούσκες» του Χρηματιστηρίου; Για να κάνουν ακόμα πιο πλούσιους τους κολλητούς κι ευεργέτες τους κι εσένα ακόμα πιο φτωχό, αφού σ’ έπεισαν ν’ ανταλλάξεις τον ιδρώτα σου με αέρα κοπανιστό.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί εκστασιάζονται τόσο πολύ με την «ελεύθερη αγορά»; Για να σε κάνουν ανελεύθερο, δούλο στον τόπο σου, να σε φορτώσουν με πλασματικές ανάγκες, πείθοντάς σε με τα τηλε-χαζοκούτια που πάμφθηνα σου πουλάνε, να φορτωθείς με δάνεια, για να σου κατάσχουν το βιός σου, έτσι που η κόρη σου κι ο γιός σου με δυό πτυχία ο καθένας να προσκυνάνε τον κάθε βρωμιάρη για να προσληφθούν στο Δημόσιο ή στις ξένες πολυεθνικές με μισθούς πείνας κι αν τίποτε από αυτά δεν γίνει να παραδίδουν πίτσες με το παπί. Άλλωστε η «ελεύθερη αγορά» βολεύεται μιά χαρά να κλείνει με την συνδρομή σου τις ελληνικές επιχειρήσεις και ν’ ανοίγει Mall, Carrefour και Lidl, για να στέλνεις τον κόπο σου στις πολυεθνικές.

Μήπως άρχισες να υποψιάζεσαι γιατί σε ταΪζουν κουτόχορτο στα πλούσια λιβάδια των ελληνικών και τούρκικων σήριαλ; Γιατί σε πετάνε μπαλάκι από την πρωϊνή χαζοβιόλα στη μεσημεριανή ξεκατινιάστρα κι από κει στον κατευθυνόμενο βραδινό τελάλη της προπαγάνδας τους; Γιατί πρεζώνουν με σκουπιδο-πρότυπα τους νέους, γιατί άραγε δεν θέλουν αυριανούς σκεπτόμενους και αξιοπρεπείς ανθρώπους, Γυναίκες και Άντρες, αλλά χαχανούληδες, μπογιατισμένες χαζογκόμενες και αρσενικο-φλούφληδες; Διότι όταν σου πάρουν οι τοκογλύφοι, για 400 δις, το καλύτερο γωνιακό οικόπεδο στον κόσμο, που είναι η πατρίδα σου, εσύ πρέπει να ‘σαι αρκετά αποβλακωμένος για να μην αντιδράσεις. Να, λοιπόν, γιατί το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει σε δυό δουλειές ο καθένας, να γιατί ο παππούς και η γιαγιά πρέπει να δουλεύουν ως τα 70 τους, να γιατί δεν πρέπει οι Έλληνες να κάνουν παιδιά κι όσα κάνουν, να μεγαλώνουν με παλαβωμένους από το άγχος γονείς, που τ’ αφήνουν στο έλεος της τηλεόρασης να τα διδάξει αξίες και προσανατολισμό. Διότι πρέπει να χαθεί η καταραμένη, ενοχλητική ράτσα σου. Το καταλαβαίνεις τώρα;

Δεν θέλουν τ’ αφεντικά του κάθε Γιωργάκη να υπάρχουν Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο. Γι’ αυτό τον πλημμυρίζουν με αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους λαθρομετανάστες, γι’ αυτό είναι υπόλογοι οι Χατζηαβάτηδες που μας κυβερνούν, για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα που δεν θα γεννηθεί, γι’ αυτό μισούν και θέλουν να σου ξεριζώσουν την Ιστορία σου, τον Πολιτισμό σου, την Πίστη σου, την Ανθρωπιά και την Αξιοπρέπειά σου. Δεν θέλουν Έλληνες ούτε στο γένος, ούτε στην σκέψη σ’ αυτό το χρυσοφόρο οικόπεδο που ορέγονται. Σχεδίασαν μεθοδικά την γενοκτονία μας κι ανέθεσαν στους Γιωργάκηδες αυτού του τόπου να την εκτελέσουν. Πρόσεξε λέξη-λέξη τα προφητικά λόγια του «γκουρού» του ελληνικού «εκσυγχρονισμού» Κώστα Σημίτη, σε βιβλίο του το 1992, τέσσερα χρόνια πριν η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ με τις ευλογίες της, τον εγκαταστήσει πρωθυπουργό της Ελλάδος για να προετοιμάσει το έδαφος για τον Γιωργάκη: «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μιά χωρίς απήχηση ελληνική, χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στην χριστιανική παράδοση που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μιά σύγχρονη παρουσία που πρέπει να έχει η Ελλάδα».

Μη μου πεις ότι ούτε τώρα δεν κατάλαβες.

Ψάξε για να ‘βρεις μέσα σου, το παιδί που θύμωνε όταν του λέγαν ψέματα. Το χτυποκάρδι το γλυκό του πρώτου έρωτά σου. Τη χαρά, σαν κράτησες στα χέρια σου τα πρώτα κουρασμένα χρήματά σου. Τη χαρά, σαν κράτησες στην αγκαλιά σου το πρώτο σου παιδί. Σαν το συνόδεψες την πρώτη μέρα στο σχολειό.

Ξαναθυμήσου πόσο θύμωνες παιδί όταν σου λέγαν ψέματα.

Και μην αφήσεις ποτέ πια, κανένα, να σε ξεγελά, με τη δική σου άδεια, με τον δικό σου μόχθο να χτίζει τέτοιο αύριο, όπου ο έρωτας θα ‘ναι βρισιά, η εργασία ζητιανιά και στα παιδιά θα εμφυτεύουν μικροτσίπ όταν γεννιούνται. Ψάξε για να ‘βρεις μέσα σου τη γη που ανθούν τα όχι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 216 guests και κανένα μέλος