Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» της 21ης Νοεμβρίου 2010, ο Αιγύπτιος ιμάμης Μοχάμετ Ζακί Μπατάρι, που από κοινού με τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας κατέβασαν στις 16 Νοεμβρίου δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να προσευχηθούν σε κεντρικά σημεία της Αττικής, απευθύνει σαφέστατη προειδοποίηση –και συγκαλυμμένη απειλή- προς την ευήκοη ελληνική κυβέρνηση και τους μακαρίως κοιμώμενους Έλληνες πολίτες.
 
Η συνέντευξη δόθηκε στον Παναγιώτη Σαββίδη και ανήκει στο είδος εκείνο των συνεντεύξεων όπου ο ερωτών δημοσιογράφος λέει στον συνεντευξιαζόμενο: «πάρε πάσα, βάλε γκολ». Κλασσικό παράδειγμα η προβοκατόρικη ερώτηση: «Σας προβληματίζουν τα επεισόδια βίας  κατά μουσουλμάνων από μερίδα Ελλήνων»; (υπονοώντας, προφανώς τις αντιδράσεις των Ελλήνων κατοίκων της υπό αφγανική κατοχή αθηναϊκής συνοικίας του Αγ. Παντελεήμονα). Για να απαντήσει ο μέγας ιμάμης ότι «Αυτοί που αντιδρούν στην παρουσία μουσουλμάνων στην Αθήνα, είναι λίγοι αμόρφωτοι»!!!
Και για να προειδοποιήσει-απειλήσει ότι εάν το ελληνικό κράτος δεν λάβει σύντομα μέτρα υπέρ των μουσουλμάνων (δηλ. τζαμιά και βλέπουμε), τότε «η κατάσταση μπορεί να φτάσει στα άκρα». Απάντηση σε άλλη μιά –επαναλαμβάνω- προβοκατόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου: «Φοβάστε πιθανή έκρηξη βίας στην Αθήνα από μουσουλμάνους, λόγω της τεταμένης κατάστασης που τείνει να δημιουργηθεί»;
Ως ένας από τους πολλούς Έλληνες αντιτιθέμενους στην επανισλαμοποίηση της Ελλάδας, κατά ιμάμη Μπατάρι «αμόρφωτους» και κατά Ντόρα Μπακογιάννη «ανώριμους» για να κάνουν χρήση του συνταγματικά προβλεπόμενου, αλλά ουσιαστικά απαγορευμένου εν Ελλάδι, δημοψηφίσματος, θέλω να θέσω υπ’ όψιν των αναγνωστών της «Ε», αλλά και των πολύ μορφωμένων –έως διαμορφωμένων και παραμορφωμένων- επιπλέον δε υπερώριμων -έως σεσηπότων- πρασινομπλέ κυβερνώντων μας, τις ακόλουθες επισημάνσεις:
- Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) έχει προειδοποιήσει από το 2008 ότι με τον ολοένα αυξανόμενο ρυθμό εισόδου των Ασιατών –κυρίως- λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, το σύνολο των λαθρομεταναστών θα υπερβεί μέχρι το 2025 το 50% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας, δεδομένης επιπλέον, της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και της αντίστοιχης υπεργεννητικότητας των εποικιστών μας. Σε έκθεση του Ο.Ο.Σ.Α της ίδιας περιόδου και με το ίδιο αντικείμενο, το κομβικό χρονικό όριο της έναρξης μετατροπής μας σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα υπολογίζεται για το 2018 έως 2020.
 
- Σύμφωνα με δημοσιευμένη έκθεση του Λιμενικού Σώματος, μόνο στην τριετία 2006-2008 το σύνολο των καταγεγραμμένων εισόδων λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια ανήλθε σε 428.000. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι μη καταγεγραμμένες από το Λιμενικό καθημερινές αφίξεις εποικιστών μας, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπως επίσης κι όσοι εισβάλλουν από τα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο και από την ελληνοαλβανική μεθόριο.
Όπως χαρακτηριστικά έγραφε σε σχόλιό του ο εκδότης των «Σαμιακών Νέων» στο φύλλο Απριλίου 2008 «είναι καθημερινό φαινόμενο η αποβίβαση λαθρομεταναστών στις ερημικές παραλίες της Σάμου. Συνήθως οι Τούρκοι τους αφήνουν κοντά στις ακτές μας και κολυμπάνε για να βγουν στην παραλία. Βγάζουν τα βρεγμένα ρούχα, φοράνε στεγνά από τους αδιάβροχους σάκους που έχουν μαζί τους και τους βλέπεις να περπατάνε στον δρόμο για το Βαθύ, πότε 30, πότε 50 και πότε 100. Κάποιες φορές παίρνουν και το λεωφορείο. Τηλεφωνείς τώρα εσύ στο Λιμενικό ή στην Αστυνομία, πέφτεις πάνω στο γνωστό σου και κείνος σε ικετεύει: «άστο να χαρείς και θα μπλέξουμε να τους κουβαλάμε για εξετάσεις κι ύστερα στην Αθήνα». Κι έτσι οι λαθρομετανάστες, κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα αστυνομικών και λιμενικών μπαίνουν ανενόχλητοι στο πλοίο για τον Πειραιά, έχοντας μαζί τους και τα απαραίτητα ευρώ για τα ναύλα τους. Αυτό δεν είναι κράτος, είναι μπ.......»!
- Η Συνθήκη της Λισαβόνας ορίζει σαφώς ότι υπήκοοι τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα σε χώρα-μέλος της Ε.Ε., προερχόμενοι από άλλη χώρα-μέλος, πρέπει να επαναπροωθούνται άμεσα στην χώρα αρχικής εισόδου τους στην Ε.Ε., δηλαδή στην Ελλάδα εν προκειμένω, όπως συνέβη και προ ημερών που η Αυστρία μάς ξανάστειλε πακέτο κάποιους Ασιάτες λαθρομετανάστες.
 
- Ο Νομάρχης Αθηνών και αυριανός Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε επανειλημμένες αναφορές του, τόσο στην προηγούμενη, όσο και στην παρούσα κυβέρνηση, έχει εκθέσει με τα μελανότερα χρώματα τα προβλήματα που δημιουργεί η αυξανόμενη συσσώρευση Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών στο εδώ και χρόνια γκετοποιημένο κέντρο της ελληνικής(;) πρωτεύουσας.
Προβλήματα ασφάλειας λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας, προβλήματα οφειλόμενα στο παρεμπόριο που πλήττει τα εμπορικά καταστήματα και κυρίως προβλήματα και κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της ανεξέλεγκτης πορνείας και των τριτοκοσμικών συνθηκών που επικρατούν σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας, όπου οι προερχόμενοι από χώρες με μόνιμη την παρουσία επιδημιών λαθρομετανάστες συνωστίζονται κατά δεκάδες και εκατοντάδες σε ερειπωμένα κτίρια, χωρίς νερό και αποχέτευση. Άθλια και απαράδεκτη για ευρωπαϊκή χώρα εικόνα, που εκτός των άλλων πλήττει και τον τουρισμό.
Αναγκαστικά, λόγω οικονομίας χώρου, θα σχολιάσω τις φαντασιώσεις της ελληνικής Αριστεράς στο επόμενο φύλλο, όπου –μεταξύ άλλων στοιχείων- θα παραθέσω και την, κατά πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ετήσια δαπάνη του ΕΣΥ για την περίθαλψη των μη νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών. Μέχρι τότε, συμπολίτες του μπατιρημένου Γιουνανιστάν, ...ο Αλλάχ μαζί μας, αφού ο φιλεύσπλαχνος ιμάμης Μπατάρι «προσεύχεται –όπως δήλωσε- να τα καταφέρει η Ελλάδα αυτές τις δύσκολες ώρες».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος