Εσβησε το “Οραμα”

 

Πριν από τέσσερα χρόνια, “άνοιξε” μια χαραμάδα, στη μαυρίλα των δημοτικών τεκταινόμενων στο Δήμο Βούλας, από μία κίνηση με το όνομα “Οραμα”, αποτελούμενη στη συντριπτική τους πλειοψηφία από νέους ανθρώπους με επικεφαλής την Ηλέκτρα Τσιριγώτη.

Σήμερα, το “Οραμα” χωνεύτηκε από τον “Μινώταυρο” της Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους που τους εμπιστεύθηκαν.

Μετα ταύτα σβήνει το “Οραμα”...

 

Πολιτικός πολιτισμός!!

 

Οι δημοτικές εκλογές είναι πλέον στην τελική τους ευθεία. Οι συνδυασμοί ολοκληρώνονται και οι μετακινήσεις οσονούπω τελειώνουν, με την κατάθεση στο Πρωτοδικείο των υποψηφίων.

Οσο πλησιάζουν οι ημέρες, όμως, διαφαίνεται για άλλη μια φορά, μία προσπάθεια “αρπαγής” υποψηφίων αντιπάλων συνδυασμών. Ο πολιτικός πολιτισμός, δυστυχώς, φαίνεται εκλείπει στις ημέρες μας.

 

Η Αννα στον ...Μεσσία!

 

Δεν θα σχολίαζα την υποψηφιότητά σου Αννούλα μου, αν δεν γνώριζα πόσο μαχητική είσαι σε χρήσεις γης(!), σε αυθαιρεσίες, σε καταπατήσεις ακινήτων και ένα σωρό σε...

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Και δεν έπρεπε να ρωτήσεις πρωτίστως το Σύλλογο Περιβάλλοντος Βουλιαγμένης, να δεις τί αγώνες έχει κάνει για να κρατήσει κάποια δεντράκια στη θέση τους και για να μην τσιμεντωθεί το Καβούρι;

Μια περατζάδα στην παραλιακή ακτή του κόλπου της Βουλιαγμένης θα σε πείσει γι’ αυτά που λέω, ή μία αναδρομή στα πρακτικά των δημοτικών συνεδριάσεων, που έχουν καταγγελθεί πολλάκις.

“Αλοί και αλοίμονο”, λέει ο επικεφαλής σου, αν πέσει το Διάταγμα για την παραλία, που και εσύ έχεις καταγγείλει και έχεις προσφύγει στη δικαιοσύνη(!)

Δεν θέλω να πιστέψω τις φήμες...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 guests και κανένα μέλος