Βιώνουμε αυτές τις ημέρες τα απίστευτα, με μία Αστυνομία που σπέρνει τον τρόμο στον πολίτη· στον καθημερινό πολίτη, τον ανυποψίαστο πολίτη, που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα υποστεί έναν τέτοιο εξευτελισμό, να του ζητάνε να κατεβάσει το παντελόνι του στη μέση του δρόμου και δη γυναίκα, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Δεν μπορεί να διανοηθεί, ο ανυποψίαστος πολίτης, ότι θα του χτυπήσουν 6 το πρωί το κουδούνι, ολόκληρη κομπανία αστυνομικών και θα πρέπει να τους αφήσει να μπουκάρουν μέσα στην οικογενειακή του εστία, για να βρουν διέξοδο στο διπλανό κτήριο.

Αν όλα αυτά που ζούμε δεν είναι ένα κακό όνειρο, ζούμε στην εποχή του Κάφκα.

Και επειδή δεν μπορείς να το αποδείξεις ό,τι σου βάλανε “χέρι” στη μέση του δρόμου, σου κουνάνε και το δάχτυλο ότι δεν έχεις αποδείξεις γι’ αυτό και μην τολμήσεις να μιλήσεις γιατί θα πας μέσα για αντίσταση επί της αρχής...

Ειλικρινά, δεν θυμάμαι τέτοιες συμπεριφορές, ούτε επί Χούντας, που με είχαν σταματήσει τουλάχιστον τρεις φορές στο δρόμο για έλεγχο.

Το Υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη” πρέπει να αλλάξει ηγεσία και νοοτροπία. Ο υπουργός φαίνεται ότι έχει δει πολλές αμερικάνικες ταινίες και την έχει δει ...τιμωρός!

Αθώα λοιπόν και η Χρυσή Αυγή κι ας την έλεγαν τόσα χρόνια τώρα, εγκληματική οργάνωση.

Όλα έχουν ένα τίμημα σ’ αυτόν τον κόσμο...

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 guests και κανένα μέλος