Αν μιλούσαν τα δέντρα της νησίδας, της οδού Πρίγκιπος Πέτρου, θα είχαν να πουν πολλά θλιβερά, πονεμένα επεισόδια για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, που έμειναν ανάπηροι, που έχασαν τις δουλειές τους, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού τους. Όλα αυτά στην καταματωμένη διασταύρωση Πρ. Πέτρου - Αγ. Νικολάου - Στρ. Παπάγου, στα σύνορα Γλυφάδας - Βούλας.

Aντίστοιχα έχουν να πουν και οι κάτοικοι των γύρω κατοικιών, που κάθε τόσο ακούνε τα μπαμ... και τρέχουν, αλλά και τρέμουν μήπως είναι κάποιος δικός τους άνθρωπος.

Πάνε σχεδόν τριάντα χρόνια που οι κάτοιικοι της περιοχής έχουν επισημάνει την επικινδυνότητα της διασταύρωσης, η τροχαία καταγράφει καθημερινά περιστατικά, τόσο που βαρέθηκε πλέον και στο τηλεφώνημα για να φθάσει στο σημείο του ατυχήματος ρωτάει αν υπάρχει τραυματισμός. Αν δεν υπάρχει δεν έρχεται καν!!

troxaio papagou pr petrou18Όλα αυτά τα χρόνια η κυκλοφορία έχει αυξηθεί κατακόρυφα και αντίστοιχα έχουν ταβανώσει και τα περιστατικά. Μέσα στον Ιούλιο, έπεσαν στη δική μας αντίληψη πέντε τροχαία, εκ των οποίων το ένα με σοβαρό τραυματισμό πεζού.

Η νησίδα που φυτεύθηκε με μεγαλύτερη πυκνότητα δέντρων, αφού ξεράθηκαν οι λεύκες, κλείνουν την οπτική στην άνοδο της Πρ. Πέτρου. Οι χαμηλοί θάμνοι επίσης είναι απαγορευτική στη νησίδα γιατί δεν βλέπεις καθόλου.

Πότε θα σκύψουν οι αρμόδιοι πάνω στο πρόβλημα;

Ο Δήμος ΒΒΒ, ο Δήμος Γλυφάδας, η Τροχαία;

 

Αννα Μπουζιάνη

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 413 guests και κανένα μέλος