periptero kavala meta

Κ. Χλωρό μήπως μπορείτε να ρωτήσετε την Δήμαρχο ποιοι είναι αυτοί που έχουν καταλάβει οικιμα-αποθήκη του Δήμου (η οποία φτιάχτηκε επί Εριφυλλιδη με σκοπό να αποθηκεύονται οι ομπρέλες και οι καρέκλες που το καλοκαίρι τοποθετούν στη παραλία), που βρίσκεται στην παραλία του Περιγιαλιού, στο πάρκινγκ όπου τοποθετείται το καλοκαίρι η γαλάζια σημαία ακριβώς απέναντι από τη πύλη του στρατοπέδου Ασημακοπουλου, δίπλα ακριβός από το αναψυκτήριο πρώην Μάρτιν, και το χρησιμοποιούν ως ουζερί, έχουν αλλάξει τη κλειδαριά έχοντας μόνο αυτοί κλειδιά και πρόσφατα, όπως θα δείτε στις φώτο που θα έχω στείλει, έχουν κάνει σιδεροκατασκευή με σκοπό να το επεκτείνουν διότι προφανώς δεν χωράνε. Και μην σας πουν ότι είναι χειμερινοί κολυμβητές διότι αυτοί που κάνουν μπάνιο είναι ένας δύο κ οι οποίοι αλλάζουν στα αποδυτήρια που υπάρχουν.

Αν μπείτε μέσα δε θα βρείτε μαγιό κ πετσέτες αλλά πετρογκαζ, τηγανιά κλπ. και από πληροφορίες άκουσα ότι ζητούν κ ρεύμα.

Με ποιανού ανοχή παραχωρήθηκε σε αυτούς; ποιος πληρώνει τα σκουπίδια που καθημερινά είναι πάρα πολλά; ποιος τους δίνει σακούλες του Δήμου για τα προσωπικά τους σκουπίδια; αν είναι να δώσουν κ σε μας για να μην αγοράζουμε (εδώ μας λένε ότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά για σακούλες). Ποιος πληρώνει το νερό που καθημερινά χρησιμοποιούν για να πλένουν στοίβες πιάτα στα ντους τη στιγμή που τους καλοκαιρινού μήνες βάζει πινακίδες ο Δήμος που απαγορεύει τους λουόμενους να χρησιμοποιούν αφρόλουτρα. Αυτές οι βρομιές, σαπουνάδες, λάδια κλπ που πάνε. Και με την ευκαιρία αυτή, μη σας πουν ότι είναι εθελοντές της περιοχής διότι αυτοί αντί να καθαρίζουν βρωμάνε τη περιοχή. Απλά ψάχνουν χαρακτηρισμό προκειμένου να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Κάντε μια βόλτα να τα διαπιστώσετε κ εσείς (ώρες αιχμής 12μ.μ. - 15:30) ο ίδιος.

Με εκτίμηση ένας Καβαλιώτης που καθημερινά περπατώ από τη συγκεκριμένη περιοχή

Σας Ευχαριστώ για το χρόνο σας κ ευελπιστώ να βοηθήσετε προκειμένου να αποκατασταθεί κ να χρησιμοποιήστε το οίκημα για το σκοπό που φτιάχτηκε.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 627 guests και κανένα μέλος