Από κατοίκους γύρω από την πλατεία της Βούλας, ελάβαμε επιστολή που απευθύνεται στο Δήμο 3Β, στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζοντας την αγανάκτισή τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Γράφουν: Ως κάτοικοι του κέντρου της Βούλας, θα αναφερθούμε στην κατάσταση της πόλης μας.

Στα δύο χρόνια που αναλάβατε έγιναν ορισμένα έργα, άλλα καλά, άλλα άτεχνα, προσέδωσαν όμως κάποια εικόνα βελτίωσης της βιτρίνας.

Ομως για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής του πολίτη, μένουν ακόμη, μικρά, αλλά πολλά να γίνουν.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων μεγαλώνει καθημερινώς. Χώροι στάθμευσης δεν προστέθηκαν αυτά τα δύο χρόνια. Πάρκινγκ ακόμη και στο πεζοδρόμιο της τράπεζας (Alpha).

Τα φορτηγά εφοδιασμού ξεφορτώνουν μέσα στις διαβάσεις των πεζών (ξεθώριασαν, πότε αλήθεια θα τις ξαναβάψετε;). Δεν έγιναν μονοδρομήσεις. Κάνουμε όπισθεν για να χωρέσουμε να περάσουμε.

Δυσκολευόμαστε να πάμε σπίτι μας.

Υπάρχουν διασταυρώσεις (επικίνδυνες) παρόδων χωρίς STOP. Π.χ. Ελλησπόντου - Διγενή, Βοσπόρου - Αντιοχείας. διαγώνιος Αντιοχείας είχε κάποτε, αλλά καιρό τώρα δεν έχει, καθρέφτη ελέγχου της κυκλοφορίας.

Οι δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και μπαλώματα π.χ. Αυλώνος - Β. Παύλου - Πλαστήρα - Αγ. Ιωάννου κ.ά., δεν ασφαλοστρώθηκε ούτε ένας δρόμος.

Οι κάδοι, πολλοί χαλασμένοι, αντί εντός πεζοδρομίων, σέρνονται, εμποδίζουν την κυκλοφορία, κόβουν την ορατότητα!

Η καθαριότης της πλατείας άριστη μεν, των παρόδων δεν άλλαξε διόλου.

Απρόσεκτη αποκομιδή, πέφτουν σακκούλες και δεν μαζέυονται. Εικόνα αταίριαστη στην όμορφη Βούλα. Τα σωληνωτά κόκκινα λάστιχα στις διασταυρώσεις για εμπόδιο πάρκινγκ, σωτήρια.

Οι οδηγοί ας περπατήσουν λίγο. Στα πεζοδρόμια, φτάνει η εκμετάλλευση. Ας μείνει λίγος χώρος για ηλικιωμένους, ανάπηρους, καροτσάκια παιδιών. Ο κάτοικος στην πλατεία Βούλας είναι τρίτης κατηγορίας. Κυρίαρχοι τα αυτοκίνητα και οι καρέκλες.

Οικογένειες
Π. Σαμαρτζή - Κ. Τσόλκα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 235 guests και κανένα μέλος