• Γάτα ο Κεφαλλονίτης
  • “Τα γυναικουλίστικα”

Γάτα ο Κεφαλλονίτης


Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο Αποστολάτος, γιατί για «δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς 350 τ.μ. χωρίς εξοπλισμό δώσαμε 3.000.050 ευρώ, ενώ βρεφονηπιακός Σταθμός σε άλλο Δήμο 500τ.μ. κλειστούς χώρους και 1500 ανοιχτούς με πλήρη εξοπλισμό για 80 παιδιά στοίχισε μόλις 910.000 ευρώ».

Ο Αντιδήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος προσπάθησε να βάλει τρικλοποδιά ρωτώντας: 

Υπαινίσεστε από πλευράς Δημοτικής Αρχής ανικανότητα ή έγινε από δόλο;

Αλλά «γάτα» ο κεφαλονίτης:  «Είστε πολύ μικρός για να με εμπλέξετε σε ποινικό αδίκημα. Ξεκαθαρίζω λοιπόν: Η δεν ξέρετε τι σας γίνετε στο Δήμο, ή δεν ξέρετε τι πληρώνετε, ή δεν υπολογίζετε τα χρήματα».

 

“Τα γυναικουλίστικα”


Ότι θα το ακούσω κι αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Κι όμως αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου στις αιτιάσεις της Νανάς Καραγιάν, για το «χρυσό πάρκο» που οι τουαλέτες του είναι διαλυμένες.

“Αφήστε τα κουτσοπολίστικα και τα γυναικουλίστικα».

Δεν ξέρω, αλλά τώρα τελευταία δεν πρέπει να αισθάνεται καλά ο Μάντεσης. Τελεί εν εξάλλω και έχει βάλει πολλούς σταυρούς στο απουσιολόγιο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αλλά και όλοι αυτοί οι κύριοι που κάθονταν στις καρέκλες, να μην αντιδράσει κανένας! Το άκουσαν και το ξανάκουσαν, αλλά αρχηγού παρόντος…


Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα δεν μπορεί να πάει και στο βατοπέδι, γιατί με τόσα που ακούγονται, μόνο αυτό του έλειπε.

Εκείνο που σκέπτομαι είναι ότι πρέπει να πάω εγώ σε κανένα μοναστήρι να προσευχηθώ, γιατί με βλέπει και γυαλίζει το μάτι του…

Και αν ακούει τις …προσευχές του ο Εφραίμ;

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος