Πόσα θα βγαίνουν λίγο λίγο στο φως, είναι πρωτόφαντα και αδιανόητα, όπως αυτό που αποκαλύφθηκε στο 6ο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝ.ΕΛ., όπου ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είπεότι οι Γερμανοί πίεζαν το ΣΥΡΙΖΑ να μη συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ.

Βγήκε, όπως δήλωσε, στο φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό πριν από μία εβδομάδα στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής.

Είπε χαρακτηριστικά: Εσωτερικό έγγραφο της Deutsche Bank, το οποίο περιέγραφε τις πιέσεις που πρέπει να ασκηθούν προς όλα τα μέσα και αυτά ήταν ελληνικές τράπεζες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είχαν πάρει διαφημίσεις και πολιτικά κόμματα, προκειμένου να μην αποτελέσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τον πυλώνα συγκρότησης κυβέρνησης. Το κείμενο κατέληγε λέγοντας «εάν είναι να γίνει αντιμνημονιακή κυβέρνηση, ας γίνει, αλλά προς Θεού, να μην συμμετέχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

[...] Το επιβεβαίωσε ακόμα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, όταν μας είπε ενώπιον του Κυβερνητικού Συμβουλίου ότι εκλήθη από τον Γερμανό πρέσβη, ο οποίος του υπέδειξε «εάν είναι να συνεργαστείτε αύριο, να μην συνεργαστείτε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά με οποιονδήποτε άλλον».

Eίπε και άλλα σημαντικά ο Π. Καμμένος στο Εθνικό Συμβούλιο, όπως: Δεν πρόκειται να μείνει κανείς ατιμώρητος, μην έχετε καμμία απολύτως αμφιβολία. Για αυτό όμως, χρειάζεται η στήριξη του ελληνικού λαού. Αυτό φοβούνται. Το μόνο που φοβούνται είναι τη μία κοινή φωνή του ελληνικού λαού. Μην παρασυρθείτε ποτέ από την προπαγάνδα που προσπαθούν να κάνουν οι εναπομείναντες μνημονιακοί.



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος