Παρακολουθώ τα διεθνή δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών και αναρωτιέμαι αν η ανθρώπινη λογική και ο λεγόμενος ανθρώπινος πολιτισμός για τον οποίο καυχιόμαστε είναι πλέον σε ταχεία οπισθοδρόμηση.
Μια οπισθοδρόμηση που μας οδηγεί σε καταστάσεις του Μεσαίωνα αλλά και σε παλιότερες όπου η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια δεν είχαν καμία μα καμία σημασία.

Βλέποντας κανείς τις ....
εικόνες και τα βίντεο της φρίκης με τις απάνθρωπες εκτελέσεις των λεγόμενων Τζιχαντιστών διερωτάται πως είναι δυνατόν την εποχή της προηγμένης τεχνολογίας όπου μέσω των δορυφόρων μπορούν κάποιοι να μας εντοπίσουν και να μας δουν live σε απόσταση λίγων μέτρων να μη βλέπουν τα κομβόι των δυστυχισμένων που οδηγούνται για  σφάξιμο αλλά και τους μασκοφορεμένους εκτελεστές οι οποίοι μετά "μέρα μεσημέρι" απευθύνουν απειλητικά διαγγέλματα εν μέσω της ερήμου δηλ. σε ανοικτό χώρο ως προς τα ουράνια μέσα παρακολούθησης!!!

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως και ποιοι τροφοδοτούν με οπλισμό αυτά τα "Κτήνη", αλλά και το πώς επικοινωνούν και συντονίζονται μεταξύ τους χωρίς τα "προηγμένα" Δυτικά τεχνολογικά μέσα να μπορούν να τους ακούσουν αλλά και να τους εντοπίσουν!!!

Πριν λίγες ημέρες συζήτησα τις παραπάνω απορίες μου με έναν ειδικό στους τομείς αυτούς ο οποίος επιβεβαίωσε τις υποψίες μου δηλαδή ότι η υπάρχουσα τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, οπότε είναι προφανές ότι όλα αυτά τα μακάβρια σκηνικά των εκτελέσεων έχουν μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν να κάνουν με τα γεωπολιτικά σχέδια των ισχυρών στα οποία εντάσσεται και ο φόβος των απλών ανθρώπων.

Για μένα είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι πραγματικοί Τρομοκράτες είναι όλοι αυτοί οι επώνυμοι Ηγέτες και όχι μόνο που μας παραμυθιάζουν με τις ανθρωπιστικές και δακρύβρεχτες δηλώσεις τους κάθε φορά που μας καταρρακώνουν το μυαλό και την ψυχή τα ανδραγαθήματα των. ... Μισθοφόρων τους!!!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 271 guests και κανένα μέλος