Eκκίνηση για το αποχετευτικό έργο Σπάτων - Αρτέμιδας

Eκκίνηση για το αποχετευτικό έργο Σπάτων - Αρτέμιδας

Yπεγράφη Σύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας Περιφέρειας, ΕΥΔΑΠ και Δήμων Ραφήνας - Πικερμίου και Σπάτων - Αρτέμιδος

Yπεγράφη Σύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας Περιφέρειας, ΕΥΔΑΠ και Δήμων Ραφήνας - Πικερμίου και Σπάτων - Αρτέμιδος γράφει η: Aννα Μπουζιάνη

More...
Εθνικό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για δερματικά νοσήματα το “Αττικόν”

Εθνικό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για δερματικά νοσήματα το “Αττικόν”

O κάθε ασθενής απ’ όλη την Ελλάδα θα αντιμετωπίζεται στο «Αττικόν» όπως ακριβώς στα πλέον εξειδικευμένα κέντρα της Ε.Ε. και των ΗΠΑ

O κάθε ασθενής απ’ όλη την Ελλάδα θα αντιμετωπίζεται στο «Αττικόν» όπως ακριβώς στα πλέον εξειδικευμένα κέντρα της Ε.Ε. και…

More...
Εικόνες εγκατάλειψης στις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Αττικής

Εικόνες εγκατάλειψης στις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Αττικής

Ο Γ. Πατούλης ζήτησε άμεση καταγραφή των προβλημάτων

Ο Γ. Πατούλης ζήτησε άμεση καταγραφή των προβλημάτων

More...
Ενστάσεις κατοίκων για την πεζογέφυρα στη Βούλα

Ενστάσεις κατοίκων για την πεζογέφυρα στη Βούλα

Η μελέτη του Δήμου προέβλεπε τρία φανάρια στο σημείο της γέφυρας!

Η μελέτη του Δήμου προέβλεπε τρία φανάρια στο σημείο της γέφυρας! γράφει η: Αννα Μπουζιάνη

More...
Υπόμνημα κατά των ενστάσεων του Δημοσίου για ιδιοκτησίες στη Σαρωνίδα

Υπόμνημα κατά των ενστάσεων του Δημοσίου για ιδιοκτησίες στη Σαρωνίδα

ένας ...“μπούσουλας” για την ένσταση του καθενός ιδιοκτήτη

ένας ...“μπούσουλας” για την ένσταση του καθενός ιδιοκτήτη

More...

Τελευταίο Φύλλο


Αρ.Φύλλου:1119-25-01-2020

 

 


 

Ανοιχτή Επιστολή

Ως σταση ζωης, υπήρξε πάντα η δράση, η προσφορά και η κινητοποίηση σε τοπικό αλλά και υπερτοπικό επίπεδο.

Αφουγκραζόμενος, λοιπόν, το καθήκον μου προς τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μου, την Ανατολική Αττική, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο της γενιάς μου, θα συμμετάσχω και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για να εκφράσω τις επιθυμιες και τα όνειρα των ανθρώπων του τόπου μου, για έναν καλύτερο τόπο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Ονειρευομαι να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα, να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυση τους, στην Περιφέρεια της Αττικής.

Πιστεύω στη δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, στην πράσινη ενέργεια και στη χρηση πετυχημενων και βιώσιμων αρχών ανάπτυξης σε ότι αφορά τις μελέτες και τα έργα της Περιφερειας Αττικής και των Δήμων!

Ως εθελοντής αλλά κ ως άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, διανύω ήδη μία θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως επικεφαλής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με ποικίλες παρεμβάσεις σε όλα τα φλέγοντα τοπικά και εθνικά θέματα, όπως αυτό της εκποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ως άνθρωπος της δράσης, το μόνο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να εμπνεύσει την υποψηφιότητά μου στις Περιφερειακές εκλογές, τον Μάιο του 2019 ειναι το ψηφοδέλτιο του πρώην Περιφέρειαρχη και νυν υποψήφιου Περιφέρειαρχη Ιωάννη Σγουρού, του έμπειρου δυναμικού και πετυχημένου αυτού ανθρώπου, της προσφοράς και των έργων, και της Περιφερειακής Ανεξάρτητης παράταξής του "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής"!

Ενα ψηφοδέλτιο με μία προσωπική επιτυχημένη πορεία του κυρίου Γιάννη Σγουρού γεματη προοπτικές, βασιζόμενο όμως στο έμπρακτο έργο του ιδίου, αλλά και των στελεχών της παράταξης, της οποίας έχω πλέον την τιμη να είμαι μέλος της.

Αποφάσισα να υποστηρίξω το εφικτό και γεμάτο συγκριτικά πλεονεκτήματα και αξιοκρατικό σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής όπως διαφαίνεται από τον κύριο Σγουρο.

Για τους λόγους αυτούς, με αυτό το σκοπό και τους στόχους, θα δώσω τον αγώνα μου να υλοποιηθεί αυτο το πρόγραμμα σε περιφερειακό επίπεδο και να εφαρμοστεί σε κάθε δήμο και τόπο, με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς, το λέμε και όλοι εμείς εδώ, στην "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικης", Με έργο και μόνο!

Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, την αγαπημένη όλων μας Περιφέρεια Αττικής, η σιωπή σημαίνει συνενοχή!

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Με την ψηφο μας στις εκλογές του 2019 πρέπει να γυρίσουμε τις πλάτες στην απερχόμενη ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, τη χρονική περίοδο 2014- 2019 και να δώσουμε ένα σαφές ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης, ενωμενοι σαν ένα, απέναντι σε όλα τα προβλήματα της Περιφερειας Αττικής, αλλα πολυ περισσοτερο στις ευγενείς προοπτικές προς αξιοποίηση, τις οποίες μας παρέχει η Αττική γη, προς όφελος για τις επόμενες γενιές!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας!
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!
 

Δημοσθένης Δ. Δογκας

 

 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 334 επισκέπτες και κανένα μέλος