ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος της πόλης Κεμπέρ, στη Βρετάνη της Γαλλίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης με το Δήμο Λαυρεωτικής, θα υποδεχθεί και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δυο νέους/νέες από το Δήμο Λαυρεωτικής, για να εργαστούν για ένα μήνα, το καλοκαίρι του 2013, στις δημοτικές του υπηρεσίες.
Απαιτούμενα Προσόντα:

Οι Υποψήφιοι  θα πρέπει :
α)  Να είναι ηλικίας τουλάχιστον 20 ετών.
β)  Να είναι Δημότες του Δήμου Λαυρεωτικής.
γ) Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας, η οποία πιστοποιείται από τα παρακάτω διπλώματα:
 DELF  Β2  ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 του ν.2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε  με την παρ.19 του άρθρου 13 του ν.3149/2003 ή  CERTIFICAT DE LANGUE FRANCAISE  ή  CERTIFICAT DE LANGUE FRANCAISE-SORBONNE B2 ή  CERTIFICAT V.B.L.T. NIVEAU SOCIAL  του Πανεπιστημίου Γενεύης.
δ) Ενδιαφέρον για τον Γαλλικό Πολιτισμό και τις αξίες της    Ευρωπαϊκής Ένωσης

ε)  «Προοδευτικό και ανοικτό πνεύμα»
στ) Αίσθημα ευθύνης και κοινωνικότητα

Υποβολή Δικαιολογητικών

Όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα πρέπει  να προσκομίσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,  μέχρι 27/2/2013 στο Δήμο Λαυρεωτικής (Κουντουριώτου 1, Λαύριο), ή στο Δημοτικό Κατάστημα  Κερατέας (Αθηνών Σουνίου 37, Κερατέα )  από τις 8:00 -14:00 στα αντίστοιχα  γραφεία Πρωτοκόλλου.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

α) Αίτηση, που θα προμηθευτούν από το Δήμο.

β) Λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική και Γαλλική Γλώσσα, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφονται: ι) η ηλεκτρονική διεύθυνση  ιι) σταθερό τηλέφωνο  ιιι) κινητό τηλέφωνο εφόσον υπάρχει.

γ)  Αιτιολογημένο γράμμα στην Ελληνική και Γαλλική Γλώσσα  που να αιτιολογεί τους λόγους για τους οποίους  επιθυμούν να εργαστούν στο Κεμπέρ.

δ) Επικυρωμένα δικαιολογητικά προσόντων που αναφέρονται στο βιογραφικό και τεκμηριώνουν την υποψηφιότητα.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων  που πληρούν τα παραπάνω προσόντα και θα έχουν το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται, θα αποσταλούν στην Πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποίησης Quimper-Λαύριο κ.Martine FONTANEL PENCHET, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής των δυο καταλληλότερων υποψηφίων.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 22923 20176.


                Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

                Κωνσταντίνος  Λεβαντής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 527 guests και κανένα μέλος