ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                            

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                        

 

Μαρκόπουλο, 10/06/11

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφάσισε τη λειτουργία Παιδικών Κατασκηνώσεων στο Σούνιο Αττικής.

Η διαμονή των παιδιών θα είναι εντελώς δωρεάν, εκτός των εξόδων μετακίνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά υπαλλήλων του Υ.Α.Α.Τ., καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων), ηλικίας 7-15 ετών.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  1. 1.Πιστοποιητικό γέννησης
  2. 2.Ιατρική γνωμάτευση
  3. 3.Βεβαίωση αγροτικής ιδιότητας

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 22/6 για την κατασκηνωτική περίοδο από 22 /7 έως 08/8 (παιδιά 7-12 ετών) και μέχρι τις 08/7 για την κατασκηνωτική περίοδο από 08/8 έως 26/8 (παιδιά 13-15 ετών).

Επίσης, στις κατασκηνώσεις θα απασχοληθούν και Ομαδάρχες (16-18 ετών), παλαιά στελέχη των κατασκηνώσεων, παιδιά υπαλλήλων ή αγροτών και Κοινοτάρχες (19-24 ετών) πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Τμημάτων Πανεπιστημιακών Σχολών ή Γυμναστικής Ακαδημίας και άλλων σχολών, καθώς και άτομα που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή Στελεχών Κατασκηνώσεων ή παλαιοί κατασκηνωτές που έχουν διακριθεί για τις ικανότητες τους, σύμφωνα, με το άρθρο 14 του Κανονισμού Λειτουργίας των Κατασκηνώσεων.

Για όλες τις περιόδους, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ομαδαρχών-κοινοταρχών. Η επιλογή θα γίνεται από την Κ.Ε.Κ. ανάλογα με τις ανάγκες κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.

 

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Κεντρική Επιτροπή Κατασκηνώσεων του Υ.Α.Α.Τ. στο τηλέφωνο 210 212 50 35 (διεύθυνση Μενάνδρου 22, Τ.Κ. 101 10, Αθήνα).

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Μαρία Κιμπιζή            

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος