ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Αραφηνίδων Αλών 10-12 Ταχ.Κωδ. : 19009 ΡΑΦΗΝΑ Τηλέφωνο     : 22943-21042
Fax               : 22940-23481
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες: Στέργιος Φάτσης
Ραφήνα         2/6/2015
Αριθμ.Πρωτ.: 6000


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για τη «Μίσθωση κτιρίου για τη στέγαση του Λυκείου Δ.Ε. Πικερμίου»


Ο Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου

διακηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής, προφορικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Λυκείου Δ.Ε. Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων ακινήτων, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, να υποβάλλουν στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, έγγραφη πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Προθεσμία Υποβολής προτάσεων: από 22/06/2015- έως και 26/06/2015, ώρα 15:00. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις (στάδια) και σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3463/2006 και του Π.Δ. 270/81.

Η μίσθωση θα διαρκέσει εννέα (_9_) χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για τρία (3) επιπλέον χρόνια, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα προσφερόμενα ακίνητα πρέπει να προορίζονται ή να είναι κατάλληλα διασκευασμένα για την χρήση Σχολικής Μονάδας-Λυκείου, να είναι κατασκευαστικά έτοιμα για άμεση εγκατάσταση των υπηρεσιών

Πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από τον κ. Φάτση Στέργιο στα Tηλ.: 2294321042 & Φαξ. 22940-23481.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

• Η παρούσα Πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για το Δήμο, ο οποίος ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι στους συμμετέχοντες.

• Ο Δήμος έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο της παρούσας Πρόσκλησης, εφόσον το κρίνει απαραίτητο, ενώ έχει δικαίωμα να ματαιώσει την όλη διαδικασία εφόσον κρίνει ότι δεν είναι προς το συμφέρον της ή δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

• Από την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης, εκ μέρους των συμμετεχόντων.
 
 
 
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου
Πιστικίδης Βασίλειος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 guests και κανένα μέλος