Κατάμεστο ήταν το θέατρο στην επίσημη πρεμιέρα “της τελευταίας μαύρης γάτας”, του Ευγένιου Τριβιζά
γράφει η: Τζωρτζίνα Καλέργη

 

Ο συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς τίμησε με την παρουσία του την πρεμιέρα αυτή, υπέγραφε αυτόγραφα στα μικρά παιδιά και συγκινημένος μαζί με τον ηθοποιό Στέφανο Ληναίο, μας μίλησαν για το πως γνωρίστηκαν και ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ τους πριν πολλά πολλά χρόνια. Ειναι γνωστό ότι το θέατρο Άλφα-Ιδέα είναι ένας χώρος έκφρασης για όλες τις ηλικίες. Φέτος, η Ομάδα Ιδέα ετοίμασε και παρουσιάζει για τους μικρούς φίλους ένα έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Τελευταία Μαύρη Γάτα».

Σε ένα νησί μια μυστική αδελφότητα προληπτικών, αποφασισμένη να απαλλάξει τον τόπο της από τη γρουσουζιά επιδiώκει να εξοντώσει όλες τις μαύρες γάτες. Σχεδόν πετυχαίνει τον σκοπό της. Μόνο μια γάτα απομένει ζωντανή. Μία γάτα που γνωρίζει ένα τρομερό μυστικό. Οι διώκτες της δεν τα βάζουν κάτω, θέλουν να την παγιδέψουν και να την εξοντώσουν. Είναι αδίστακτοι! Είναι οργανωμένοι! Είναι ανελέητοι! Αλλά και η τελευταία μαύρη γάτα είναι οπλισμένη με μεγάλη καρδιά, γατίσιο πάθος και πίστη στο καλό!

Μια συναρπαστική περιπέτεια που συνδυάζει τον λυρισμό με το χιούμορ, τη συγκίνηση με το μυστήριο, την απόγνωση με την ελπίδα! Σχεδιασμένη, όπως ήταν αναμενόμενο απ’ τον Τριβιζά, με μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Παίζουν: Άρτεμις Γρύμπλα, Κλείτος Κωμοδίκης, Κώστας Μαγκλάρας, Σωτηρία Μαράθου, Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Βίκτωρας Πέτσας.

Άλφα-Ιδέα. Πατησίων 37, Πολυτεχνείο, Κέντρο
Τηλ.: 2105238742.

γράφει η: Τζωρτζίνα Καλέργη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος