ο Νικόλαος Κουφάδης, της Δ’ τάξης, του Β’ Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη έφτιαξε τη ζωγραφιά των ευχών!

Με μαζική συμμετοχή και επιτυχία, ολοκληρώθηκε και φέτος η δράση: Ζωγραφίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες …«ΕΥΧΕΣ», του Δήμου Μαρκοπούλου. Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016, όταν στόλισαν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου με… ευχές, ανάμεσα σε γιορτινές μελωδίες και τραγούδια.

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μελών της επιτροπής του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρία Κιμπιζή, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Νίκο Ορφανό, τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Ε.Μ., Γιάννη Πολίτη και την υπεύθυνη των τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», Ευδοκία Μεθενίτη, για το την επιλογή των καλύτερων ευχητήριων καρτών.

koufidasΗ γεμάτη χρώμα και αισιοδοξία, χριστουγεννιάτικη κάρτα που επιμελήθηκε ο Νικόλαος Κουφάδης, της Δ’ τάξης, του Β’ Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, επελέγη από την Επιτροπή και από το Δήμαρχο και αποτελεί πλέον την επίσημη ευχητήρια κάρτα του, για τις φετινές εορτές. Ο δημιουργός της κάρτας, θα έχει ως έπαθλο, για εκείνον και την οικογένειά του, ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για την χειμερινή σεζόν 2016-2017!

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους έξι δημιουργούς των καρτών, που μετετράπησαν σε μεγάλες αφίσες και στολίζουν το Δημαρχείο Μαρκοπούλου, για όλη την περίοδο των εορτών:

Βασίλης Τσικρικάς, 1ο Δημ. Σχολείο Μαρκοπούλου.

Δήμητρα Σπυράκου, Τμήμα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης Πόρτο Ράφτη.

Ιωάννα Τριανταφύλου, 2ο Δημ. Σχολείο Μαρκοπούλου

Μαρία Πουλοπούλου, 3ο Δημ. Σχολείο Μαρκοπούλου

Μαριέτα Χριστοφοράκου, 3ο Δημ. Σχολείο Μαρκοπ.

Σεβαστή Μπόζου, 3ο Δημ. Σχολείο Μαρκοπούλου.

Ένα μεγάλο μπράβο, αξίζει και τους επόμενους είκοσι δημιουργούς που δημοσιεύουμε παρακάτω, αλλά μπορούν να δουν τις κάρτες τους στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου www.mar
kopoulo.gr και τα διαδικτυακά μέσα του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με εκατοντάδες επισκέπτες.

 

Εργα μαθητών Δημοτικών Σχολείων Μαρκοπούλου

Μαρία, 3ο Δημοτικό Σχολείο

Μαρία Αναστασία Μαντάλα, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Μαρία Κοντούλια, 1ο Δημ. Σχολείο

Μαρίλη Τσικρικά, Τμήμα Ζωγραφικής

Νίκη Κόλια, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Παναγιώτης Τσεκούρας, 2ο Δημ. Σχολείο

Σοφία Παναγιώτου, 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Στράτος Λαφιάτης, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Αλεξάνδρα Σμυρνάκη, 4ο Δημοτικό Σχολείο

Άννα Ορφανού, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Άννα Ρεμπούσκου, 1ο Δημοτικό Σχολείο

Γιώργος Μπελέχας, 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Θανάσης Τσεκούρας, 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ίριδα Μαντάλα, 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Κων/νος Αδαμόπουλος, 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Κων/νος Δεληνικόλας, 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Μαίρη Μπαρμπαντωνάκη και Νικόλ Παναγιώτου, 2ο Δημοτικό Σχολείο.

 

Λάμπρος Αντωνακόπουλος, Τμήμα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης.

Αφροδίτη Νικολοπούλου, 2ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη.

Βικτωρία Καλδέλη, Τμήμα Ρυθμικής Πόρτο Ράφτη.

 

«Οι εκατοντάδες ευχές που έφτασαν στα χέρια του Δήμου και η ζεστασιά με την οποία επιμελήθηκαν οι επίδοξοι καλλιτέχνες της πόλης μας, τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους, άφησαν σε όλους μας μια γλυκιά αίσθηση, μοιράζοντας απλόχερα την ελπίδα, που τόσο πολύ λείπει σήμερα, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, ο «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δήμου και τους υπευθύνους των τμημάτων του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους και κυρίως τους γονείς και τα παιδιά, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του φετινού διαγωνισμού, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 357 guests και κανένα μέλος