Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 4 μ.μ. εως τις 9 μ.μ. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και Πασχαλινό Bazaar

Στο Πασχαλινό μας Bazaar θα βρείτε πρωτότυπες, εντυπωσιακές χειροποίητες λαμπάδες, μοναδικά κοσμήματα, είδη διακόσμησης για το σπίτι, δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολλά άλλα!!!

Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με ελεύθερο παιχνίδι στον καταπράσινο ανοιξιάτικο κήπο μας, αλλά και να παρακολουθήσουν δωρεάν πολυθεματικά ατελιέ και πρωτότυπα εργαστήρια.

Πρόγραμμα Εργαστηρίων

18.30 - 20.00   Εργαστήρι Συναισθημάτων (για παιδιά 2-4 ετών μαζι με γονείς)

18.30 - 20.00   Εργαστήρι DIY (για παιδιά 5-12 ετών)

18.30 - 19.30   Παρουσίαση του βιβλίου «Το Κοριτσάκι με τον Φιόγκο» της Όλγας Γκίκα-Παναγιώτου, Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Για όλα τα εργαστήρια είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προκράτηση θέσης στο 210-6033553.

Σας περιμένουμε με μια κούπα ζεστού καφέ και σπιτικά γλυκίσματα!

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.tamantalakia.gr και στην σελίδα μας στο facebook Τα Μανταλάκια Καλλιτεχνικό Εργαστήριο

 

Λίγα Λόγια για «Τα Μανταλάκια»

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Τα Μανταλάκια» είναι ένας πρωτότυπος πολυχώρος δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής.

Το εργαστήριo απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών και αποτελεί έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με νέους και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να συνδυάσουν τη μάθηση με το παιχνίδι, τη δημιουργία με τη διασκέδαση και την έκφραση με την αισθητική καλλιέργεια μέσα από βιωματικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

«Τα Μανταλάκια» λειτουργούν καθημερινά με πολυθεματικά εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών, καθώς και πρωινά και απογευματινά διαδραστικά εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη 18-36 μηνών μαζί με τους γονείς τους. Στον χώρο του εργαστηρίου πραγματοποιούνται επίσης μοναδικά χειροποίητα παιδικά πάρτυ, εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων, παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ιωάννη Ζερβού 10Α, Σταυρός Αγίας Παρασκευής

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6033553

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tamantalakia.gr

Facebook: Τα Μανταλάκια Καλλιτεχνικό Εργαστήριο

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 guests και κανένα μέλος