Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Το περιβαλλοντικό πρόβλημα της πλαστικής σακούλας: υφιστάμενη κατάσταση και λύσεις
Τετάρτη 22 Μάρτιος 2017, 18:00

Εκδήλωση με στόχο την κατάργηση της πλαστικής σακούλας

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το έργο «LIFE DEBAG - Ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη μείωση της πλαστικής σακούλας στο θαλάσσιο περιβάλλον» που υλοποιείται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

«Το περιβαλλοντικό πρόβλημα της πλαστικής σακούλας: υφιστάμενη κατάσταση και λύσεις» την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, ώρα: 18:00 στην Αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το περιβαλλοντικό πρόβλημα των σακουλών και άλλων πλαστικών απορριμμάτων στο θαλάσσιο περιβάλλον και των καλών πρακτικών που μπορούν να εφαρμοστούν για την επίλυσή του.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, η υφιστάμενη κατάσταση ως προς τη ρύπανση του περιβάλλοντος από πλαστικές σακούλες και άλλα πλαστικά απορρίμματα όπως και οι επιπτώσεις τους, οι οικονομικές διαστάσεις του προβλήματος, η κοινοτική νομοθεσία, οι εναλλακτικές επιλογές και τα εν δυνάμει μέτρα πολιτικής για την μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας καθώς και οι δράσεις του έργου LIFE DEBAG, για τον περιορισμό της πλαστικής σακούλας που υλοποιούνται στη Σύρο αλλά και των δράσεων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 guests και κανένα μέλος