Ντούνης, Γρίβας, Γιαννάκος, Κορωνιάς

Ορίστηκαν από το δήμαρχο Δημήτρη Κιούση, οι νέοι αντιδήμαρχοι - τέσσρις τον αριθμό - με τις παρακάτω αρμοδιότητες.

Ανδρέας Ντούνης, αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, διαφάνειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και αναπληρωτής Δημάρχου. σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του. Διεύθυνση ΚΕΠ.Ο κ. Ντούνης ορίζεται και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Θοδωρής Γρίβας, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού και πολιτικής προστασίας. Aρμοδιότητες εποπτείας, συντονισμού και ευθύνης του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής, πολιτικών ισότητας των φύλων και προαγωγής της δημόσιας υγείας, δημοτικών ιατρείων, του γραφείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας γενιάς. Σε συνεργασία τέλος, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών N. Γιαννάκο έχει την ευθύνη συντήρησης του οδικού δικτύου και δικτύου ύδρευσης του βορείου τομέα του Δήμου αντίστοιχα

 

Νικόλαος Γιαννάκος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ο Ν. Γιαννάκος έχει την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου για την τοπική αυτοδιοίκηση, του νέου ΕΣΠΑ, με την νέα ονομασία, Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) που αφορά την περίοδο 2014-2020.

Αντώνιος Κορωνιάς, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων, ειδικών και εξωτερικών συνεργείων, διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τον αναπληρώνει, ο αντιδήμαρχος Κοιν.Προστασίας και Πολιτισμού Θοδωρής Γρίβας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας στην απόφασή του μετά από κάθε μεταβίβαση αρμοδιοτήτων αναφέρει ότι «ο αντιδήμαρχος συνεργάζεται με τους αρμόδιους εντεταλμένους, για τις αναφερόμενες αρμοδιότητες, δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα οριστούν με απόφαση δημάρχου».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 178 guests και κανένα μέλος