«ξεκινάμε σήμερα να κάνουμε πράξη όσα σχεδιάσαμε»

Στην αίθουσα Ιωνία, με πλήθος κόσμου μέσα και έξω, την Κυριακή το βράδυ 31/8/14 ορκίστηκε δήμαρχος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και οι τοπικοί επίσης.

konstantelos-orkosΗ ορκωμοσία ετελέσθη παρουσία του  Μητροπολίτη κ. Παύλου.


Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και το πάνελ όλων των εκλεγμένων σε ευφορία, τα χαμόγελα και οι ανταλλαγή συνομιλιών ήταν έκδηλη από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων (Σπύρο Πανα, Δημήτρη Δαβάκη, Θάνο Ματόπουλο, Δημοσθένη Δόγκα και Κώστα Πασακυριάκο).

Θρησκευτικό όρκο έδωσε η μεγάλη πλειοψηφία των συμβούλων, ενώ οι παρατάξεις Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών και Λαϊκή Συσπείρωση - Θ. Ματόπουλος και Κ. Πασακυριάκος αντίστοιχα με τους συμβούλους τους έδωσαν πολιτικό όρκο.

Παρόντες οι Βουλευτές Γ. Μαρτίνου και Αλέξης Μητρόπουλος (ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με το δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο), η περιφερειακή σύμβουλος Δ. Αφεντούλη και ο τ. περιφ. σύμβουλος Θαν. Αυγερινός καθώς και οι τέως δήμαρχοι Γ. Κιούκης και Γ. Μάντεσης.

 

Ακολούθησαν μικρές ομιλίες από όλους τους επικεφαλής τον παρατάξεων (με τη σειρά ομιλιών Κ. Πασακυριάκος, Δημ. Δόγκας, Θ. Ματόπουλος, Δημ. Δαβάκης, Σπ. Πανάς), ακολούθησε ο ομιλία του δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου και τέλος χαιρέτησε την εκδήλωση και ο  Μητροπολίτης κ. Παύλος.


Ο Σπ. Πανάς αναφέρθηκε στην ομιλία του στα οικονομικά του Δήμου που έχουν έρθει σε μία ισορροπία· “καταφέραμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα μας να αφήσουμε ένα Δήμο με νοικοκυρεμένα οικονομικά”  και τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα κριθεί στα δικαστήρια, αφού έχει προσφύγει και την επαύριο γίνεται η δίκη. Αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις από το ακροατήριο και παρενέβη ο Γρ. Κωνσταντέλλος ζητώντας να αφήσουν τον κ. Πανά να ολοκληρώσει την ομιλία του.

panel-orkomosiasΟ δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος τόνισε  ότι: «ξεκινάμε σήμερα να κάνουμε πράξη όσα σχεδιάσαμε. Να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο μας δεσμεύει. Είναι συμβόλαιο και θα τηρηθεί κατά γράμμα. Να κάνουμε την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας ακόμη πιο όμορφη. Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα». 


Μίλησε για Ανάπτυξη της πόλης:  “Ο Δήμος μας θα είναι πρωτοπόρος και ατμομηχανή της ανάπτυξης της πόλης και όχι φρένο της”, αλλά με κανόνες συμπλήρωσε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 245 guests και κανένα μέλος