Στοχευμένη δήμευση περιουσιών

 

H στοχευμένη προσπάθεια εκποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, από την τρόικα και την εσωτερική δικομματική κυβέρνηση, έχει ξεπεράσει κάθε όριο καταλήστευσης του ελληνικού λαού.

Τρανό παράδειγμα το νέο χαράτσι με το όνομα ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων), που καλείται να πληρώσει ο Ελληνας φορολογούμενος, αστρονομικά ποσά για κάθε καλύβι χτισμένο ή οικόπεδο που έχει στην ιδιοκτησία του.

Η τρέλα φτάνει σε τέτοια ακραία σημεία που για παράδειγμα ο πολίτης που διαθέτει ένα οικόπεδο και έχει χτίσει λιγότερα τετραγωνικά από όσα δικαιούται, θα πληρώσει και για εκείνα που δεν έχτισε και τα άφησε πράσινο!

Ακόμη για γιαπιά που έμειναν μισοχτισμένα γιατί στέρεψε το χρήμα.

Μετά την συνολική κατακραυγή, βγήκαν οι κυβερνώντες και μιλάνε για λάθη που θα προσπαθήσουν να διορθώσουν, θα κάνουν εκπτώσεις, θα δώσουν παρατάσεις πληρωμής και άλλα τέτοια. Τί να διορθώσουν, όταν αντί για 300 ευρώ σου στέλνουν να πληρώσεις 3.600 ευρώ;

28 βουλευτές της Ν.Δ. καταθέτουν ερώτηση

Για το θέμα 28 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο Γ. Βλάχος (βουλευτής Περιφέρειας Αττικής) έχουν καταθέσει ερώτηση, στην οποία αφού επισημαίνουν την υπερβολική φορολόγηση και τις στρεβλώσεις ζητούν να μάθουν τί προτίθεται να πράξει ο Υπουργός.

Ολη η ερώτηση

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 314 guests και κανένα μέλος