Ο Παναγιώτης Μπαντέκας γεννήθηκε στην Βάρη Αττικής το 1963.
bantekas panagiotisΤο 1987 αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Διπλωματούχος Μηχανικός και από τότε διατηρεί Τεχνική Εταιρία στη Βάρη όπου ασχολείται με την εκπόνηση τεχνικών μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων. Εκλέχτηκε τρεις τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης ( 1998 – 2001 ) * ( 2001 – 2004 ) * ( 2004 – 2007 ).
Μέσα από δημοτικές επιτροπές αγωνίστηκε για την απομάκρυνση της εταιρίας Βότκας από το κέντρο της Βάρης, την απομάκρυνση του λατομείου στην περιοχή του Κόρμπι Βάρης, την ανάπτυξη της παραλίας της Βάρκιζας ,την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Βάρης. Επίσης μέσα από Διαδημοτικές Επιτροπές αγωνίστηκε για το παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού κόλπου (Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρης ). Επί μια τετραετία διετέλεσε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Βάρης και εκπρόσωπος στον ΕΣΔΝΑ.
Υπ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής στο πλευρό του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή ( 2007-2010 ). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου της Ελλάδας. Επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Δήμου Βάρης. Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Μηχανικών του Δήμου Βαρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6976-563042
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος