22 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στα κοινά

 

Ο Σπύρος Πανάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Βουλιαγμένη. Η οικογένειά του έχει ρίζες στην Κεφαλονιά και στη Μικρά Ασία. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Βουλιαγμένης, σπούδασε Μεταλλειολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στηριγμένος στη σκληρή δουλειά και στο πάθος για τελειότητα, είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ανέπτυξε ενεργό παρουσία στα τοπικά δρώμενα της Βουλιαγμένης, συμμετέχοντας σε ομίλους, συλλόγους, αθλητικά σωματεία κτλ. Τα τελευταία 22 χρόνια δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο και στους συμπολίτες του.

22 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στα κοινά

panas-kalhΤο 1990, σε ηλικία 23 ετών, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης, με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.Υπηρέτησε το Δήμο για πέντε συνεχόμενες τετραετίες, από τις θέσεις του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής, του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών και του Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στους τομείς του Πρασίνου, του Περιβάλλοντος, της Καθαριότητας των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Οικονομικών και της Διοίκησης. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Αναπληρωτή Δημάρχου. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον ενοποιημένο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ως μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας. Το Μάρτιο του 2013 εξελέγη νέος Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της Ανεξάρτητης Κίνησης.

Πυξίδα δράσης στο έργο του ήταν και παραμένει το όραμα μιας σύγχρονης, πράσινης και λειτουργικής πόλης, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο Σπύρος Πανάς, μαζί με τον αδελφό του, Χρύσανθο, έχει συμβάλει στη διαμόρφωση των τάσεων και του ύφους της εστίασης και της φιλοξενίας στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ιδρυτής του Ομίλου PANAS Group – SOPHISTICATED HOSPITALITY, που λειτουργεί με στόχο να προάγει την εστίαση και τη φιλοξενία, επενδύοντας συστηματικά στην ποιότητα, στην υψηλή αισθητική και στη συνεχή καινοτομία. Ο Όμιλος έχει σήμερα την ιδιοκτησία και τη διαχείριση του Island Club Restaurant, του private club Salon de Bricolage, καθώς και του Island Art & Taste, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πέντε χώροι δεξιώσεων και συνεδρίων. Κατά το παρελθόν έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακούς για την Ελλάδα χώρους εστίασης και διασκέδασης, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητα και στον τομέα της διοίκησης ξενοδοχείων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 195 guests και κανένα μέλος