Σαφής δήλωση αναστροφής κόβει τη φόρα αρπακτικών

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ακυρώσει την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, γιατί η ενέργεια αποτελεί Δημόσιο και Κοινωνικό Αγαθό και ανήκει στον Ελληνικό Λαό.

«Προειδοποιούμε τους κερδοσκόπους που θα ορμήσουν στην εταιρεία (ΑΔΜΗΕ - Δίκτυα ΔΕΗ) και τους λέμε: Από αυτή τη διαδικασία δεν πρόκειται να βγάλουν κέρδος».

Αυτή τη σαφή δήλωση-δέσμευση έκανε ο υπεύθυνος του τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος εκφράζοντας την Κ.Ο. του κόμματος, ενώπιον των εργαζομένων στα Δίκτυα διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ, αλλά και στην ομιλία του, κατά τη συζήτηση του σχετικού Νομοσχεδίου στη Βουλή, ξεσηκώνοντας την αντίδραση της κυβέρνησης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ...φοβίζει τους επενδυτές»!

Χαιρετίζουμετη ...διαπίστωση της κυβέρνησης, αλλά, κυρίως τη σαφή δήλωση-προειδοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την απερίφραστη κατηγορηματική θεσή μας για ουσιαστική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - αντίσταση από την αντιπολίτευση, όπως ξεκάθαρα ζητούσαμε στο κύριο θέμα πρόσφατης τακτικής έκδοσής μας (ΕΒΔΟΜΗ 11.1.14) και προτείναμε στον υπότιτλο: «ακύρωση-διαγραφή-αναστροφή».

Δεν μας ενδιαφέρει αν μας “ακουσαν” ή υπήρξε απλά, σύμπτωση απόψεων. Προτιμούμε το δεύτερο, αν και είναι χρήσιμο ν’ αφουγκράζονται τα κόμματα και οι πολιτικοί τις γνώμες του ανεξάρτητου Τύπου και μάλιστα του τοπικού, που μεταφέρει την κοινή γνώμη, τη λαϊκή θέληση, όπως εγγύτερα την προσλαμβάνει και τη μεταδίδει γνησιότερα.

Kώστας Βενετσάνος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 guests και κανένα μέλος