Να θυμίσουμε ότι στο περασμένο Δ.Σ. (10/9) η προ ημερησίας διάταξη κράτησε 6 ώρες για να μπουν στα θέματα μετά την 12ην νυχτερινή. Με ποιο μυαλό και με τί νηφαλιότητα να ψηφίσουν οι σύμβουλοι αλήθεια;

Για τον μακρύ χρόνο συνεδρίασης, προσέφυγε στην Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο Γιάννης Νιτερόπουλος, ο οποίος μετά από 7.30 ώρες συνεδρίασης είχε ζητήσει να διακοπεί το συμβούλιο διότι δεν είναι δυνατόν στις 3 και 4 το πρωί να αποφασίζουν για σοβαρά θέματα του Δήμου, πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο και το σώμα και συνέχισαν τη συνεδρίαση!

Εκπληξη βέβαια ήταν η “πρώτη” όπως σημειώνει στην επιστολή του αποχώρηση από το συνδυασμό της πλειοψηφίας του Παντελή Κασιδόκωστα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS που βρίσκεται στα όρια του Δήμου 3Β και έχει ξεκινήσει εκστρατεία το Πανεπιστήμιο Αθηνών για να το στηρίξει οικονομικά γιατί τα οικονομικά συρρικνώνονται και τα παιδιά αυξάνονται στο SOS (τα αφήνουν γονείς ανήμποροι να τα βγάλουν πέραν). Ζήτησε από το Συμβούλιο να αναλάβει κι αυτό πρωτοβουλία.

Επίσης επεσήμανε (και είναι αλήθεια) τις πολύ συχνές συνεδριάσεις του Δ.Σ. που κάθε συνεδρίαση ανεβάζει ιδιαίτερα το κόστος του Δήμου, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι κάθε σύμβουλος πληρώνεται για κάθε συνεδρίαση 90 περίπου ευρώ και το Δ.Σ. έχει 32 συμβούλους!

 

Αναβάλλεται το ξήλωμα στα σαμαράκια της Βουλιαγμένης

Η απόφαση να ξηλωθούν τα σαμαράκια σε τοπικές οδούς στη Βουλιαγμένη έχει έρθει από ύπερθεν αρχές στο Δήμο εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Στο συμβούλιο ήρθε για να αποφασίσει τί. Αν θα τα ξηλώσει ή πότε θα τα ξηλώσει;

Γιατί η απόφαση να τα ξηλώσει έχει δοθεί από τις ανώτερες αρμόδιες αρχές.

Επομένως γιατί η αναβολή του θέματος;

Σημειωτέον ότι για τα σαμαράκια είχαν προσφύγει κάτοικοι της Βουλιαγμένης και έτσι βγήκε και η απόφαση.

Πέρασε ένας χρόνος για να μάθουμε ότι πρέπει να ξηλωθούν· ίσως περάσει άλλος ένας χρόνος για να ξανάρθει στο Δ.Σ. και να ξανα αναβληθεί.

Ζήτω η δημόσια διοίκηση!!!

 

Θα ανοίξουν οι Παιδικοί σταθμοί;

15 προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΕΣΠ για την κάλυψη προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και 8 μέσω του Δήμου.

Βέβαια όπως είπε ο Κ. Πασακυριάκος ζητάμε 100 και μας στέλνουν 8. Εδώ και δύο χρόνια αυτό γίνεται. Αυτό είναι μέρος μιας πολιτικής και γι’ αυτό δεν διαμαρτύρεται κανένας. Σε λίγο θα μας δίνουν 5 και θα λέμε ευχαριστώ... Και θα καλούμε τους γονείς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ή θα κρατάμε κλειστούς τους παιδικούς σταθμούς...

Ελπίζεται ότι, με τις προσλήψεις αυτές, θα ανοίξουν δύο σταθμοί στη Βούλα και ένας στη Βάρη και είναι αλήθεια ότι έχουν μείνει πολλά παιδιά εκτός σταθμού και οι γονείς είναι “τρελαμένοι”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 204 guests και κανένα μέλος