Ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου η συγκέντρωση των αιτήσεων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Αττικής, των Νήσων και του Περιφερειακού Τομέα του Πειραιά στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Οι προσληφθέντες θα εργασθούν στους Δήμους 3Β, Παλλήνη, Μαρκόπουλο, που γίνεται η ανάρτηση θα είναι 5μηνης διάρκειας.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, των Νήσων και του Περιφερειακού Τομέα του Πειραιά οριζεται ως ημέρα λήξης των αιτήσεων, η Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρες 09.00 – 14.30. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά).

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής που θα απασχοληθούν από το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ)* με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, είναι συνολικά εκατόν εβδομήντα πέντε (175) ατόμα. Η ανακοίνωση, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσης βρίσκονται αναρτημένες:

στον πίνακα ανακοινώσεων στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης (στη Βούλα)

― στον πίνακα ανακοινώσεων στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης (στον Γέρακα)

― στον πίνακα ανακοινώσεων στο Δημαρχείο του Δήμου Μαρκόπουλου, στο Μαρκόπουλο

― στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Συλλόγου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ)

― στον πίνακα του ΚΕΑΝ και στην ιστοσελίδα www.kean.gr

― στον πίνακα ανακοινώσεων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (ΚΠΑ Γλυφάδας, ΚΠΑ Παλλήνης, ΚΠΑ Μαρκόπουλου)

 

Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν αφορούν δράσεις εξωραϊσμού δομημένου περιβάλλοντος, αγροτικών οδών και εργασίες πρασίνου, συντήρηση προστασία άνοιγμα διαδρομών αποκατάσταση παραλίας και λιμένος, συντηρήσεων και βελτιωτικών παρεμβάσεων δομικών εγκαταστάσεων, ψηφιακές εκπαιδεύσεις, αύξηση βλάστησης και συντήρηση υπάρχουσας, αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διαθέσεις αποβλήτων, οδικής ασφάλειας μαθητών, βοήθεια στο σπίτι, δημιουργία ψηφιακού μουσείου πολιτιστικής κληρονομιάς, και ανταλλαγή χρόνου καθώς και έργα κοινωνικά ευαισθητοποιημένων δράσεων κοινωνικής φροντίδας, ανάπτυξης, ευπρεπισμός, φύλαξη χώρων πρασίνου και ακτών, συντήρηση και φύλαξη σχολικών κτιρίων και αθλητικών υποδομών.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.kean.gr.

Τηλέφ: 210-2692881 - Fax: 210-2692881

 

* Οπως διαβάζουμε από την ιστοσελίδα τους, το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (KEAN) είναι ανοιχτός κοινωνικός σύλλογος Νέων (ιδρύθηκε το 2004), που αγωνίζεται για τις πανανθρώπινες αξίες, την ειρήνη, την πρόοδο, την ευημερία και την προστασία του περιβάλλοντος.  

 

Σ.Σ. Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις αυτές μέσω κάποιας ΜΚΟ, και οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε Δήμους, μέσω της ΜΚΟ! και όχι κατευθείαν από τους Δήμους. Και γι’ αυτό είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτές τις πρακτικές, γιατί μόνο διαφάνεια δεν έχουν. Ιδιαίτερα οι ΜΚΟ (στο μεγάλο τους ποσοστό) είναι ευκαιριακοί σύλλογοι, που έχουν κίνητρο το οικονομικό όφελος. Πολλοί θα ενοχληθούν από την αλήθεια, γιατί αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πάντα η αλήθεια ενοχλεί αυτούς που έχουν λόγο να ενοχλούνται...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 guests και κανένα μέλος