kasdaglis.018.jpgΜετά τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων του Αγγ. Αποστολάτου και του Γρηγόρη Κωνσταντέλου, μπαίνει στο στίβο δυναμικά με στόχο να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, Ανδρέας Κάσδαγλης, ο οποίος κατέχει το αξίωμα αυτό από το 1999, με κοινή αποδοχή...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

 

Μετά τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων του Αγγ. Αποστολάτου και του Γρηγόρη Κωνσταντέλου, μπαίνει στο στίβο δυναμικά με στόχο να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, Ανδρέας Κάσδαγλης, ο οποίος κατέχει το αξίωμα αυτό από το 1999, με κοινή αποδοχή.

Την πρόθεσή του γνωστοποίησε στην εφημερίδα μας με ανακοίνωση που μας επέδωσε και την οποία δημοσιεύουμε αμέσως παρακάτω αυτούσια.

 

"Βουλιώτες, Βουλιώτισες.


kasdaglis.018.jpgΗ ευεξήγητη αγωνία μου για το μέλλον της πόλης μας, με ωθεί να σας ζητήσω να μου εμπιστευθείτε τις τύχες της Βούλας για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Το αναμφισβήτητα γόνιμο έργο που επιτελέσθηκε από το 1999 μέχρι σήμερα αποτελεί αφετηρία αλλά και εφαλτήριο για τη συνέχιση της προσπάθειας βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Βουλιωτών με κοινωνική ευαισθησία.  Στην προσπάθεια αυτή υπόσχομαι να αναλώσω τον εαυτό μου, όπως έπραξα μέχρι σήμερα.

Πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω κάθε άξιο και πρόθυμο ανθρώπινο δυναμικό διατεθειμένο να συμπορευτεί στην προσπάθεια για την κοινή πρόοδο.

Το πρόγραμμά μου θα αποτελείται από δύο ισοδύναμες συνισταμένες.

Την ποιότητα ζωής των Βουλιωτών και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν το Δήμο μας.

Στην προσπάθεια αυτή η ενότητα και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων που ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό αυτής της πόλης και θεωρούν την υπηρεσία των πολιτών της αυτοσκοπό και όχι όχημα εξυπηρέτησης προσωπικών σχεδιασμών, αποτελούν αναγκαίο όρο για την ευόδωση της προσπάθειάς μας.

Δηλώνω λοιπόν ότι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαι παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος και καλώ τους συμπολίτες μου να καταστούν αρωγοί και συνεργάτες μου στη νέα πορεία.


Ανδρέας Κάσδαγλης

Δικηγόρος στον Αρείου Πάγο – Πολιτικός Επιστήμων

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας"

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος