Ενα αναπηρικό αμαξίδιο στην «Αγάπη για τη Ζωή» 

Πρωταγωνιστές, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρυονερίου του Δήμου Διονύσου, που με τη συλλογή πλαστικών καπακιών εξασφάλισαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ένας τόνος καπάκια (540.000 περίπου) ισοδυναμεί με ένα αμαξίδιο. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για τη Ζωή».

Διευθυντής του Λυκείου Κρυονερίου που ενέπνευσε τους μαθητές στη συλλογή καπακιών είναι Πέτρος Γιατζάκης ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των μαθητών του και αναφέρθηκε στο διπλό όφελος από τη συλλογή πλαστικών καπακιών:

― η αρωγή στην προσφορά στον συνάνθρωπο και

― το όφελος στο περιβάλλον από την ανακύκλωση.

Στην εκδήλωση παράδοσης του αμαξιδίου παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλης Κοκμοτός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, η πρόεδρος και η υπεύθυνη ΑμΕΑ του Συλλόγου «Αγάπη για τη Ζωή», Παρασκευή Βάγκαλη και Κλειώ Ζιώγα αντίστοιχα, η καθηγήτρια του Λυκείου Κρυονερίου Ηρώ Παντίκ, η οποία είχε την ευθύνη της δράσης και πολλοί μαθητές.

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί το Γενικό Λύκειο Κρυονερίου, τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Στεφάνου, την Ένωση Ποντίων Δροσιάς, τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Ροδόπολης, τον ΑΣ Ροδόπολης, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου, το Γυμνάσιο Άνοιξης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου, το γυμναστήριο REBEL4, καθώς και όλους τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου που συμμετείχαν στη συλλογή των καπακιών.

για την «Αγάπη για τη Ζωή»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος