Συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού με το Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ

 

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννη Μπενίση είχε στις αρχές της εβδομάδας ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης. Θέμα της συνάντησης ήταν να εξεταστεί η πορεία δημοπράτησης των μελετών για το έργο κατασκευής του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Σαρωνικού. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Βοηθός Γενική Διευθύντρια Έργων Ανατολικής Αττικής, Γεωργία Στεφανάκη.

Ο Γ. Σωφρόνης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις διαδικασίες δημοπράτησης της προμελέτης, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, καθώς και των υπολοίπων απαραίτητων μελετών για την προετοιμασία και την υλοποίηση του έργου.

Δέσμευση των εκπροσώπων της ΕΥΔΑΠ ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών και η δημοπράτηση των μελετών εντός του Μαρτίου 2017.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε μεταξύ άλλων: Εφόσον οι δεσμεύσεις αυτές τηρηθούν, θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε. Θέλω επίσης να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα , δεν επηρεαζόμαστε από κάποιους που προσπαθούν με «βρώμικα μέσα και λάσπη» να ματαιώσουν ένα έργο πνοής για την τοπική μας κοινωνία. Ως Διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το έργο και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ώστε οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού να πάψουν να ζουν με το άγος των βοθρολυμάτων στις αυλές τους».

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 689 guests και κανένα μέλος