Η Ιματιοθήκη θα προσφέρει στους ωφελούμενους είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλα χρηστικά αντικείμενα, σε πολύ καλή κατάσταση

 

Με μία νέα κοινωνική δομή ενισχύεται το δίχτυ κοινωνικής προστασίας του Δήμου Διονύσου για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Πρόκειται για την Κοινωνική Ιματιοθήκη που ξεκινά τη λειτουργία της σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου.

 

Τα εγκαίνια της Κοινωνικής Ιματιοθήκης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και την τελετή του αγιασμού έκανε ο Πρωτοσύγκελος, Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Ασπρολούπος.

 

Ο Δήμαρχος Διονύσου στον χαιρετισμό του μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για να προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση σε όσους έχουν ανάγκη, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην ίδρυση και λειτουργία της Κοινωνικής Ιματιοθήκης.

 

«Πρωταρχικός μας ρόλος ήταν και παραμένει να βοηθήσουμε τις οικογένειες, που δοκιμάζονται σε αυτή τη περίοδο της μεγάλης κρίσης που περνάει η χώρα μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πρέπει να απαντάμε με έργα όχι με λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλη Κοκμοτό και όλα τα στελέχη των Κοινωνικής Υπηρεσίας για την πρωτοβουλία τους, τους χορηγούς και βέβαια τους εθελοντές οι οποίοι καθημερινά δείχνουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους και συνδράμουν τις κοινωνικές δομές του δήμου μας. Η προσπάθεια όλων μας θα συνεχισθεί  και θα προσφέρει στήριξη σε κάθε συμπολίτη που μας χρειάζεται» υπογράμμισε ο Διον. Ζαμάνης.

 

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλης Κοκμοτός αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των κοινωνικών δομών του δήμου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία της Κοινωνικής Ιματιοθήκης. «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Αυτή μας τη δέσμευση την κάναμε πράξη, ενισχύοντας με κάθε τρόπο τις κοινωνικές δομές του δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που συμμετέχουν ενεργά και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια», είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

 

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Διονύσου θα προσφέρει στους ωφελούμενους είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλα χρηστικά αντικείμενα, σε πολύ καλή κατάσταση, που προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές επιχειρήσεων, φορέων και δημοτών.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 guests και κανένα μέλος