Να τους δοθεί ειδικός χώρος

 

Σε ...πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε η καρδιά της Βάρκιζας, την Τρίτη 31/1 τη νύχτα όταν μετά από πρόσκληση, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες θεατές και οδηγοί τετρακύκλων και δικύκλων, προκειμένου να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους...

Βέβαια λογάριαζαν χωρίς τον ...ξενοδόχο, γιατί τα μηνύματα μέσω ίντερνετ δεν τα διάβασαν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και η Αστυνομία η οποία πήγε ...πρώτη. Ετσι τα σχέδια χάλασαν και η “εκδήλωση” μεταφέρθηκε από το Ribas στην ...καρδιά της Βάρκιζας, στη διασταύρωση Λ. Ποσειδώνος & Β. Κωνσταντίνου μπροστά στο Ζάχο.

Εκεί όμως δεν άργησε να εμφανιστεί και η Αστυνομία, αλλά αυτή τη φορά συνοδευόμενη με ΜΑΤ!!

Tα επεισόδια δεν άργησαν να εκδηλωθούν ένθεν και ένθεν. Σε λίγο η Βάρκιζα μετετράπη σε ...Σύνταγμα από τα καπνογόνα και τα χημικά, ενώ παράλληλα άρχισε πετροπόλεμος από τους συγκεντρωμένους.

Η παραλιακή από την Βάρκιζα μέχρι το Ribas έμεινε κλειστή για αρκετό διάστημα και η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Βέβαια τέτοιου είδους κόντρες δεν γίνονται πρώτη φορά και ιδιαίτερα στην περιοχή της Βάρκιζας. Αλλά πρώτη φορά είδαμε να κατεβαίνουν ΜΑΤ και να χτυπούν.

Να τους δοθεί ειδικός χώρος

Αυτό είναι μικρόβιο που δεν φεύγει με βία. Θεωρούμε ότι πρέπει η πολιτεία να βρει έναν χώρο, που να μπορεί να τους τον διαθέσει κατά καιρούς (όχι μία φορά το χρόνο) για να ...εκτονώνονται.

Είναι κρίμα, βέβαια, αυτό το αίμα που βράζει να εκτονώνεται σε εξατμίσεις και κόντρες...

Α.Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος